Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Salaj, Solona  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa 2 camere Salaj, Solona - 20000 EURO Solona, Solona , jud. Salaj

Vand casa la tara,localitatea Solona comuna Surduc judetul Salaj. Casa a aprtinut familier noastre,nu a mai locuit nimeni in casade cand au murit parintii,gradina este de 4000 m2 iar curtea 1700 m2.In curte exista constructii pentru animale si depozit de fan,casa are 2 camere mari pod si o pivnita mare.Pentru mai multe detali nu ezitati sa ma contactati.

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Salaj, Solona  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa 2 camere Salaj, Solona - 25000 EURO Solona, Solona , jud. Salaj

Vand casa la tara,localitatea Solona comuna Surduc judetul Salaj. Casa a aprtinut familier noastre,nu a mai locuit nimeni in casa de cand au murit parintii,gradina este de 4000 m2 iar curtea 1700 m2.In curte exista constructii pentru animale si depozit de fan,casa are 2 camere mari pod si o pivnita mare.Pentru mai multe detali nu ezitati sa ma contactati.

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.