Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere  terenuri agricol Salaj, Treznea  - 12000 EURO lunar Proprietar 12000 €
Inchiriere terenuri agricol Salaj, Treznea - 12000 EURO lunar Treznea, Treznea , jud. Salaj

Livada de pruni pentru palinca in suprafata de 1.15 Ha, capabila sa faca 10 tone de prune, cu potential mai mare deoarece mai sunt pruni care trebuie sa intre pe rod si mai este spatiu pentru pruni care acum rasar. Prunele sunt de calitate, cu continut mare de zahar,livada fiind pe deal orientata spre soare. Livada se afla in Treznea,la 15 km. de Zalau. Chiria 15oo lei/an.

12000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  35 ha Salaj, Treznea  - 300000 EURO Proprietar 300000 €
Vanzare terenuri constructii 35 ha Salaj, Treznea - 300000 EURO Treznea, Treznea , jud. Salaj

Terenul este situat langa sosea in zona turistica Meses-Treznea la 7 km. de Zalau.Are o deschidere spre SUD cu priveliste de 40-50 km.Loc ideal pentru agrement,constructia de cabane,pensiuni,case de locuit,agroturism. Terenul este trecut in intravilanul com. Treznea.Suprafata e de peste 35.000 mp.amenajat cu drum pietruit, doua parcari,aductiune de apa, teren de sport, terase cu peste 100 locuri,scena in aer liber,sala de restaurant,anexe.etc... Pret: 1000 euro/ar-intravilan.

300000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.