Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Salaj, Zalha  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri agricol Salaj, Zalha - 15000 EURO Zalha, Zalha , jud. Salaj

-Vand teren+casa in judetul Salaj, comuna Zalha. - Suprafata terenului este de 5000 mp, din care 600 mp livada, 3400 teren arabil, cel delimitat de linii albastre, si 1000 mp casa si anexe gospodaresti (lemnarie,garaj,spatiu de depozitare, spatiu pt animale, etc.) - Casa este dispusa pe doua nivele. Parterul este compus din hol, baie, bucatarie, camera de zi si o camara (loc pentru depozitare). La etaj se afla doua camere, un hol si o camara cu acces la podul generos. - Este o zona linistita cu peisaje superbe si multe paduri. - Detalii la telefon. -pot oferi mai multe poze pentru cei interesati

15000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere  decomandat Salaj, Zalha  - 48500 EURO Proprietar 48500 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Salaj, Zalha - 48500 EURO Zalha, Zalha , jud. Salaj

APARTAMENT CU 3 CAMERE, zona D-va nord, cu garaj sub bloc, intabulat, ocupabil imediat, geamuri termopan, centrala, finisaje moderne, baie finisat.Pret neg, Incalzire: Gaz, Etaj: Parter, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 4, numar camere: 3, numar bai: 1, suprafata utila: 70 Confort: 1 , Numar nivele: 4 , Suprafata utila: 70,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 1 , Etaj: parter , Compartimentare: decomandat , Incalzire: altele ,

48500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.