Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  5800 mp Satu Mare, Apa  - 1740000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 1740000 €
Vanzare terenuri constructii 5800 mp Satu Mare, Apa - 1740000 EURO Apa, Apa , jud. Satu Mare

Vand teren extravilan, in zona Apa, mai exact Iungrais. Terenul are fornt la drumul rapid Satu Mare - ODOREU- Baia Mare! Suprafata parcelei este de 58 de ari. Pretul este de 300de lei/ar. FRONT LA STRADA 30 METRI

1740000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  904 mp Satu Mare, Apa  - 904 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 904 €
Vanzare terenuri constructii 904 mp Satu Mare, Apa - 904 EURO Apa, Apa , jud. Satu Mare

Sunt deschis ofertelor initiale de pret si negocierii ulterioare. Vand motelul situat in comuna Apa, nr 552A , judetul Satu Mare cu suprafata de 1438 m.p. teren aferent, amplasate la intrarea in localitate, pe drumul European E58, sosea foarte circulata care face legatura dintre Romania si Ungaria prin vama Petea. Motelul care este compus dintr-o cladire cu demisol, parter, etaj si mansarda, are o suprafata utila de 904,7 m.p. El dispune de receptie, bar, restaurant, 11 camere pentru cazare, 1 apartament, birou, bucatarie, grupuri sanitare si vestiare pentru personal, crama construita in stil baroc, adapost ALA si spatii pentru depozitare. Constructia este racordata la reteaua de gaze si bransata la reteaua de alimentare cu curent electric, dispune de sursa proprie de alimentare cu apa si are o parcare cu o suprafata de 1138 m.p. Motelul este situat in imediata apropiere a unui punct turistic si anume lacul Apa pe malul caruia sunt construite vile si case de vacanta si pe care se practica atat pescuitul cat si sporturi nautice, avand un camping si o plaja amenajata. Motelul are la demisol o crama construita in stil Baroc in care pot servi masa 30 persoane si un adapost antiaerian. La parter motelul are 4 camere pentru cazare, un hol unde este amplasata receptia si barul cu un restaurant in care pot servi masa 60 persoane. Tot la parterul motelului exista o intrare separata pentru vinuri, care se coboara cu un lift in depozitul de vinuri. In partea opusa se afla usa de acces pentru personal cu un depozit de marfuri, centrala termica, vestiare si grupuri sanitare separate pentru femei si barbati, bucataria si sala pentru aparate frigorifice. Clientela are o alta intrare care comunica cu holul, accesul facandu-se de pe o terasa. Tot in partea frontala a hotelului este situat un birou. La etaj, motelul are 4 camere pentru cazare, 1 apartament pentru patronul motelului si 3 camere pentru personal. Toate camerele sunt prevazute cu bai separate si WC, dotari care se regasesc in apartament si in camerele ce vor fi folosite de catre personalul motelului. Informatii la telefon 755 - arata telefon - .

904 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(