Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 3 camere Satu Mare, Certeze - 90 EURO Proprietar 90 €
Vanzare casa 3 camere Satu Mare, Certeze - 90 EURO Certeze, Certeze , jud. Satu Mare

Casa cu teren 43 arii Casa cu teren 43 arii pentru mai multe detalii despre casa contactați!Nr de telefon:0758663297Prețul este negociabil!!!

90 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2200 mp Satu Mare, Certeze - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 2200 mp Satu Mare, Certeze - 0 EURO Certeze, Certeze , jud. Satu Mare

Vand teren in Certeze (jud. Satu Mare), pe strada Bisericii, cu casa in rosu cu etaj, este situat la 150 metri de centru, deschidere la teren 24 metri. Utilitati : curent, apa, posibilitate racordare la gaz. Este unicul loc de casa disponibil pe aceasta strada, pe distanta de 150 de metri de la centru. Pamantul e cu toate actele in regula. Informatii suplimentare la numarul de telefon : 744 - arata telefon -

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Satu Mare, Certeze - 1300 EURO Proprietar 1300 €
Vanzare terenuri constructii Satu Mare, Certeze - 1300 EURO Certeze, Certeze , jud. Satu Mare

Teren cu toate necesitatile situata antro zona frumoasa cu vedere la partie...

1300 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 1161 mp Satu Mare, Certeze - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare terenuri agricol 1161 mp Satu Mare, Certeze - 70000 EURO Certeze, Certeze , jud. Satu Mare

Teren de vanzare , Negresti Oas , intravilan, zona UNIO,str. Victoriei Teren de vanzare , categoria de folosinta arabil , suprafata aproximativ 12 arii , amplasament imobil zona UNIO , cu vecinatati Peco Lescaci , UNIO , CIMITIR, NORD PARC UNIO si altele . Imobil inscris in CF cu drept de proprietate beneficiar , cu Plan Urbanistic Zonal aprobat conform reglementarilor PUG , Negresti oas , cu toate avizele si utilitatile necesare admise conform autorizatiei de construire pentru depozit spatii comerciale si locuinta de serviciu , adresa imobilului fiind Negresti Oas , strada Victoriei , nr. 71/A, taxe impozite achitate la zi drum acces de la str. principala 60 m drept servitute proprietate de stat . Detalii tehnice > imobilul contine teren de tenis amenajat inclusiv spatiul din fata terenului de tenis si spatele acestuia, fiind proprietate privata absoluta .

70000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.