Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Satu Mare, Chilia  - 37000 EURO Proprietar 37000 €
Vanzare casa 2 camere Satu Mare, Chilia - 37000 EURO Chilia, Chilia , jud. Satu Mare

De vanzare o suprafata de teren de 2.40 ha intravilan in localitatea Chilia, comuna Homoroade, judetul Satu Mare, compusa dintr-o plantatie de goji de 1.50 ha cu instalatie de irigare prin picurare si o livada de pruni de 0.60 ha (peste 400 de pomi). De asemenea pe teren este o casa cu doua camere si fundatie pentru extindere de 130 mp. Langa casa mai exista un sopron metalic de 80 mp. Utilitati: apa de la retea, fantana, put forat, curent electric. Toata suprafata este ingradita. Oportunitate pentru cei dornici de a accesa finantari din fonduri europene in agricultura (tineri fermieri, pensiune turistica,etc). Pretul este 37000 euro.

37000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.