Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  apartament  cu 4 camere  decomandat Satu Mare, Trip  - 52000 EURO Proprietar 52000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Satu Mare, Trip - 52000 EURO Trip, Trip , jud. Satu Mare

Vand apartament cu 4 camere decomandate la etajul 4/4 in Micro 17,pe bulevardul Independentei, la 2 minute de Profi si 1 minut de statia de autobuz. Blocul are pe acoperis poala recent renovata, iar apartamentul este dotat cu bucatarie , spais , baie , 2 balcoane inchise , beci , geamuri termopane , incalzire cu microcentrala , aer conditionat , parchet laminat , parcare rezervata in fata blocului.

52000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 4 camere Satu Mare, Trip  - 52000 EURO Proprietar 52000 €
Vanzare apartament cu 4 camere Satu Mare, Trip - 52000 EURO Trip, Trip , jud. Satu Mare

Apartament Micro 17 cu 4 camere! Vand apartament cu 4 camere decomandate la etajul 4/4 in Micro 17,pe bulevardul Independentei, la 2 minute de Profi si 1 minut de statia de autobuz. Blocul are pe acoperis poala recent renovata, iar apartamentul este dotat cu bucatarie , spais , baie , 2 balcoane inchise , beci , geamuri termopane , incalzire cu microcentrala , aer conditionat , parchet laminat , parcare rezervata in fata blocului.

52000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.