Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 3 camere Sibiu, Boarta - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Boarta - 45000 EURO Boarta, Boarta , jud. Sibiu

CASA DE VANZARE !!!! PRETUL ESTE NEGOCIABIL !! ! COMPLET MOBILATA SI UTILATA ! Casa este situata in Boarta la 32 de km de Sibiu(25 de minute), cu acces la tren Halta Seica Mare. Casa este formata din Bucatarie(dotata cu toate utilitatile incluse), baie, camara,3 dormitoare, un hol + balcon +garaj inchis,pivnita +o terasa mare si primitoare. DOTARII:apa,canal,gaz,curent, izolata atata exterior cat si interior, parchet laminat, gresie,toate geamurile si si usile sunt din termopan, faianta, centrala termica, aer conditionat,camere de filmat atat dea lungul strazi cat si in curte,acoperis nou. Casa se afla in centru unde dispune de acces la magazine, biserica, scoala, gradinita ,camin cultural si punct medical. CONTACT : 732 - arata telefon - .

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa Sibiu, Boarta - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa Sibiu, Boarta - 35000 EURO Boarta, Boarta , jud. Sibiu

Se vinde casa la tara compusa din 2 randuri de case pivnita, sura mare,anexe animale si gradina mare locatie frumoasa merita vazuta.

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Sibiu, Boarta - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa 5 camere Sibiu, Boarta - 65000 EURO Boarta, Boarta , jud. Sibiu

Casa renovata in 2015 bigeneratie cu tot confortul necesar pentru doua familii Compusa din: Parter: Dormitor si baie cu cabina de dus si boiler electric, bucatarie cu camara, gresie faianta, 2 pivnite pe bolta, sala semiinchisa, placata cu gresie Etaj: 3 camere mari ( 20-25mp), hol, terasa inchisa, baie cu boiler cu dubla alimentare, incalzire cu semineu si sobe. Casa are 2 intrari separate. Instalatiile electrice noi, instalatii de apa si canalizare noi. Alimentarea cu apa se face din doua surse. Terase si trotuare betonate si placate cu gresie Podele izolate si parchetate Acoperis nou, ipod izolat cu polistiren si vata bazaltica. Exterior casa izolat cu 10cm polistiren, vopsea silicon Garaj, fosa septica, magazie unelete si cotet animale Zona este linistita, nepoluata, sigura. Casa are dren francez de jur imprejur. Gazele naturale sunt instalate in curte Garduri noi, teren total inchis. Terenul se intinde pana la raul Calvaser: aveti acces la apa dulce, cu o zona impadurita pe care am curatat-o si replantat-o pentru sursa de lemn In vecinatate este magazin, gradinita, scoala, dispensar si camin cultural. Casa se afla in satul Boarta, 3 km de statia de tren Seica Mare Distantele fata de zonele economice: 30 km de Sibiu si 20 de Medias. Acces la calea ferata, halta Seica Mare Deschidere la drum 16ml, acces masina, tractor cu remorca, etc..pana la capatul terenului Numar bucatarii: 2 , Numar garaje: 1 , Numar nivele: 2 , Locuri parcare: 4 , Invelitoare acoperis: Tigla , Suprafata terenului: 6500,0 m2, Suprafata utila: 150,0 m2, Suprafata construita: 230,0 m2, Numar camere: 5 , Numar bai: 2 , Incalzire: altele ,

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Boarta - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Boarta - 15000 EURO Boarta, Boarta , jud. Sibiu

! PRET FIX ! De vanzare casa cu gradina in sat Boarta, comuna Seica Mare, la 35km de Sibiu. Curent, apa, fantana in curte, gaz, gradina mare cu pomi fructiferi si vita de vie, pivnita mare. Zona linistita, zona proaspat asfaltata si in curs de modernizare ! Deschidere la doua strazi ! Casa necesita renovare ! Taxe si impozite platite la zi ! SE POATE VINDE IMPREUNA CU UN ALT TEREN INTRAVILAN DIN SAT BOARTA, DETALII LA TELEFON ! MA INTERESEAZA SI EVENTUALE SCHIMBURI CU IMOBILIARE ! NU ESTE LOCUIBILA IN MOMENTUL DE FATA !

15000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Boarta - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Boarta - 10000 EURO Boarta, Boarta , jud. Sibiu

De vanzare teren intravilan in zona centrala cu numar de casa, suprafata 2260m2, in sat Boarta, comuna Seica Mare la 35km de Sibiu. Toate utilitatile la poarta (gaz, curent, apa), zona linistita, teren drept, ideal pentru constructie casa ! SE POATE VINDE IMPREUNA CU O ALTA CASA IN BOART, DETALII LA TELEFON! PRET USOR NEGOCIABIL! MA INTERESEAZA SI EVENTUALE SCHIMBURI CU IMOBILIARE!

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Boarta - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Boarta - 45000 EURO Boarta, Boarta , jud. Sibiu

Casa De Vanzare BOARTA ! CASA DE VANZARE !!!! PRETUL ESTE NEGOCIABIL !! ! COMPLET MOBILATA SI UTILATA ! Casa este situată în Boarta la 32 de km de Sibiu(25 de minute), cu acces la tren Halta Seica Mare. Casa este formată din Bucatarie(dotată cu toate utilitățile incluse), baie, camara,3 dormitoare, un hol + balcon +garaj inchis,pivniță +o terasa mare si primitoare. DOTARII:apa,canal,gaz,curent, izolata atata exterior cat si interior, parchet laminat, gresie,toate geamurile și si usile sunt din termopan, faianta, centrala termică, aer conditionat,camere de filmat atat dea lungul străzi cât și în curte,acoperis nou. Casa se află în centru unde dispune de acces la magazine, biserica, scoala, gradinita ,camin cultural și punct medical. CONTACT : 732 - arata telefon - .

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2280 mp Sibiu, Boarta - 18240 EURO Proprietar 18240 €
Vanzare terenuri constructii 2280 mp Sibiu, Boarta - 18240 EURO Boarta, Boarta , jud. Sibiu

Teren de vanzare in Boarta, judetul Sibiu Vand teren intravilan 2280 mp, in Boarta (jud.Sibiu) str.Principala nr.16, cu o deschidere la strada de 20 ml. Terenul are toate utilitatile: apa, gaz, curent. Pretul este usor negociabil. Pentru mai multe detalii: 0747041733

18240 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2260 mp Sibiu, Boarta - 10500 EURO Proprietar 10500 €
Vanzare terenuri constructii 2260 mp Sibiu, Boarta - 10500 EURO Boarta, Boarta , jud. Sibiu

! URGENT ! Teren intravilan in satul Boarta cu nr de casa! 2260m2 De vanzare teren intravilan in zona centrală cu număr de casa, suprafață 2260m2, in sat Boarta, comuna Seica Mare la 35km de Sibiu. Toate utilitățile la poarta (gaz, curent, apa), zona linistită, teren drept, ideal pentru constructie casa ! SE POATE VINDE ÎMPREUNĂ CU O ALTA CASA IN BOART, DETALII LA TELEFON! PRET USOR NEGOCIABIL! MA INTERESEAZA SI EVENTUALE SCHIMBURI CU IMOBILIARE!

10500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Boarta - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Boarta - 17000 EURO Boarta, Boarta , jud. Sibiu

! URGENT !Casa cu gradina si deschidere la doua strazi in Boarta ! De vanzare casa cu gradina in sat Boarta, comuna Seica Mare, la 35km de Sibiu. Curent, apa, fantana in curte, gaz, gradina mare cu pomi fructiferi si vita de vie, pivnita mare. Zona linistita, zona proaspat asfaltata si in curs de modernizare ! Deschidere la doua strazi ! Casa necesita renovare ! Taxe si impozite platite la zi ! SE POATE VINDE IMPREUNA CU UN ALT TEREN INTRAVILAN DIN SAT BOARTA, DETALII LA TELEFON ! PRET USOR NEGOCIABIL ! MA INTERESEAZA SI EVENTUALE SCHIMBURI CU IMOBILIARE !

17000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Boarta - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Boarta - 45000 EURO Boarta, Boarta , jud. Sibiu

Casa de vanzare CASA DE VANZARE !!!! PRETUL ESTE NEGOCIABIL !! ! COMPLET MOBILATA SI UTILATA ! Casa este situată în Boarta la 32 de km de Sibiu(25 de minute), cu acces la tren Halta Seica Mare. Casa este formată din Bucatarie(dotată cu toate utilitățile incluse), baie, camara,3 dormitoare, un hol + balcon +garaj inchis,pivniță +o terasa mare si primitoare. DOTARII:apa,canal,gaz,curent, izolata atata exterior cat si interior, parchet laminat, gresie,toate geamurile și si usile sunt din termopan, faianta, centrala termică, aer conditionat,camere de filmat atat dea lungul străzi cât și în curte,acoperis nou. Casa se află în centru unde dispune de acces la magazine, biserica, scoala, gradinita ,camin cultural și punct medical. CONTACT : 732 - arata telefon - / 757 - arata telefon -

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.