Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii 5000 mp Sibiu, Darlos - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Sibiu, Darlos - 0 EURO Darlos, Darlos , jud. Sibiu

vand teren intravilan in Comuna Darlos,suprafata 50 ari (5000mp) situate pe strada MORII DE APA cu deschidere la strada de 30m si servit de toate utilitatile (gaz,curent,apa si canalizare) SE VINDE SI NUMAI JUMATATE 25 ARI (2500MP) PT informati suplimentare 0269846426 sau 757 - arata telefon - Va multumesc.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Darlos - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Darlos - 30000 EURO Darlos, Darlos , jud. Sibiu

Casa cu 3 camere,2 pivnite la demisol,spatiu pt. baie,curte mare,gradina mare cu vita vie pe spalieri si livada pomi fructiferi,sura si grajd.Comuna Darlos,la 7 km de Medias.La sosea,la 1 km de centrul comunei,posibilitate mansardare.Casa se prezinta intr-o stare buna.Locuibila fara mari investitii.Casa situata pa str. Morii nr.229.Fantana apa potabila in curte.Gaz.Proiect apa platit de la poarta in curte.Nu are baie.

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Sibiu, Darlos - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa 4 camere Sibiu, Darlos - 50000 EURO Darlos, Darlos , jud. Sibiu

Casa de vanzare la 5 km de Medias in Darlos, compusa din doua corpuri de cladire separate pe curte, 4 camere, baie, garaj cu intrare din strada, pivnita , anexe, gradina mare cu vie.Pretul negociabil.Tel 764 - arata telefon -

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 8 camere Sibiu, Darlos - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare casa 8 camere Sibiu, Darlos - 85000 EURO Darlos, Darlos , jud. Sibiu

Inchiriez /vand casa saseasca amplasata in centrul comunei, vizavi de monument si biserica saseasca compusa din 8 camere (doua apartamente) cu crama mare cu bolti . Curte pavata recent (aproxim 130mp), casa dispune de sistem apa /canalizare . In plus dispune de sistem propriu independent de alimentare cu apa din fantana (pompa, hidrofor si rezervor 800 de litri), evacuare cu fosa septica . Doua contoare gaz si doua de curent (+ curent trifazic). - Garaj inchis cu canal pentru reparatii auto, curent trifazic. - Gradina cu pomi fructiferi si anexe gospodaresti pentru crestere animale. - Pod mare cu hambare pentru pastrare recolte agricole . Se inchiriaza / vinde pentru antreprenori sau pentru persoane private serioase care isi doresc la numai 5 km de zgomotul orasului liniste, aerul curat de la tara, discretie (arhitectura specific caselor svabesti, stil fortareata cu poarta inalta cu bolta zidita ) Drumurile sunt asfaltate, in stare buna, atat spre Medias cat si spre Sighisoara , amplasamentul avantajos din multiple puncte de vedere.

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.