Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Sibiu, Fofeldea  - 21000 EURO Proprietar 21000 €
Vanzare casa 2 camere Sibiu, Fofeldea - 21000 EURO Fofeldea, Fofeldea , jud. Sibiu

Casă de vânzare în Fofeldea la 30 km de Sibiu Vând gospodărie formată dintr-o casă cu 2 camere, bucătărie, baie, pivniță, cotețe din cărămidă, grajd, șură, curte în suprafață de 587 mp + grădină în suprafață de 953 mp. Casa a fost complet renovată în urmă cu 5 ani, este din cărămidă, cu pereți groși de 60 cm. Casa este dispusă pe 2 nivele - parter + etaj având o compartimentare armonioasă a zonelor de zi și de noapte: Parterul este format din bucătărie, baie și pivniță. La etaj sunt 2 camere și camera cu acces la pod. Curtea este spațioasă și luminoasă, cu boltă de vita de vie.

21000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.