Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Sibiu, Glamboaca  - 16000 EURO Proprietar 16000 €
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Glamboaca - 16000 EURO Glamboaca, Glamboaca , jud. Sibiu

Casa, curte si gradina cu suprafata totala de 800 mp, situata in satul Glamboaca (langa Porumbacu de Jos). Are iesire la 2 strazi si vedere spre muntii Fagaras. Este la 35 km de Sibiu, pe drum asfaltat. Parterul are o camera mare (folosita ca bucatarie), o camara si o baie (wc, chiuveta, cazan pe lemne). La etaj sunt doua camere si o terasa care se poate inchide. Podul este inalt si se poate amenaja o mansarda. Are apa la bucatarie si baie din fantana proprie si o fosa septica. Este o casa veche, trainica, dar necesita renovare deoarece nu a fost locuita in ultimii 15 ani. Optional se poate achizitiona si o parcela de teren agricol la intrarea in sat. Pret usor negociabil, detalii via email sau telefon.

16000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.