Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 3 camere Sibiu, Porumbacu de Sus - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Porumbacu de Sus - 25000 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Casa din lemn cu teren in sup 800 mp,an constructie 1994,nr. camere 3,un hol,o baie cu boiler pe lemne si cada,o terasa,fundatie beton,2 sobe pe lemne,lambriu interior,acoperis tabla zincata. Proprietatea are deschidere de 12 m,este chiar la strada principala,conectata la reteaua electrica,reteaua de apa si posibilitatea de racordare la canalizare.Are ca anexe o bucatarie de vara si o magazie de scule si lemne.Curtea are livada de pomi fructiferi si vita de vie.Este pozitionata pe drumul turistic catre cabana Negoiu,la numai 2 km de Castelul de Lut din Poiana Zanelor,cu panorama deosebita catre muntii Fagaras.

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri constructii Sibiu, Porumbacu de Sus - 0 EURO lunar Proprietar 7499 €
Inchiriere terenuri constructii Sibiu, Porumbacu de Sus - 0 EURO lunar Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Terenul este situat in satul Porumbacu de Sus, la 1 minut de centrul satului si este inconjurat de verdeata si case de vacanta. Are deschidere la strada 15 m si este situat pe malul raului Porumbacu. Posibilitatiile de bransare sunt la poarta (canal, apa, curent). Terenul este pe titlu de proprietate, se pate intabula direct pe noul proprietar. Pretul este usor negociabil!

7499 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Porumbacu de Sus - 23000 EURO Proprietar 23000 €
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Porumbacu de Sus - 23000 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Vand teren situat in apropierea castelului de lut(aprox) 400 m distanta ingrijut si curatat! Pretul este negociabil in limita bunului simt!

23000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Porumbacu de Sus Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Porumbacu de Sus Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Cabana situata in apropierea Castelului de Lut Valea Zanelor, dispune de un peisaj mirific. Este compusa din 4 dormitoare, 2 bai, bucatarie si un living spatios. Capacitate de cazare 10 persoane.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Porumbacu de Sus - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Porumbacu de Sus - 0 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Vand teren,zona linistita cu vedere la munte un pic mai in sus de Castelul de Lut.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Porumbacu de Sus - 13500 EURO Proprietar 13500 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Porumbacu de Sus - 13500 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Vand teren 1403 m2 situat in intravilanul localitatii Porumbacu de Sus, judetul Sibiu. Posibilitate de racordare fara complicatii la reteaua de curent, apa si canalizare. Deschidere la drum- 11,7 m. Terenul este imprejmuit cu gard pe latura din spate si lateral dreapta. Situat in apropierea Castelului de Lut Valea Zanelor si la 30 minute de orasul Sibiu,maxim 30 minute de Transfagarasan,1 ora pana la partia de ski de la Paltinis .

13500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Sibiu, Porumbacu de Sus - 27000 EURO Proprietar 27000 €
Vanzare casa 2 camere Sibiu, Porumbacu de Sus - 27000 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Vand casa la tara Porumbacu de SUS- muntii Fagaras , doua camere, camara,bucatarie de vara, garaj, gradina, suprafata totala 1200 m², utilitati, apa, curent, canalizare la poarta.

27000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri agricol Sibiu, Porumbacu de Sus - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri agricol Sibiu, Porumbacu de Sus - 0 EURO lunar Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Teren extravilant intabulat Cu posibilitate racordare la apa si curent electric in apropierea Castelului de lut din Valea zanelor Pretul este 18eurom2

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 400 mp Sibiu, Porumbacu de Sus - 9800 EURO Proprietar 9800 €
Vanzare terenuri agricol 400 mp Sibiu, Porumbacu de Sus - 9800 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Teren Porumbacu de Sus - 1,5 km de Castelul de Lut 400mp Terenul se afla in intravilanul localitatii Porumbacu de Sus, zona turistica cunoscuta sub denumirea de Valea Porumbacului, la poalele Masivului Negoiu. Suprafata pe hartie aprox. 400 m², in realitate peste 1000 m² (este vorba de o parcela situata intr-o poienita inconjurata pe 3 laturi de un deal, iar pe a 4-a latura de drum si rau) Locatia este superba. Raul in imediata vecinatate, brazi si fagi masivi, cale de acces principala, posibilitate de racordare fara complicatii la reteaua de curent si apa. Intimitate, liniste, dar in acelasi timp acces la drumul principal. Iarna nu ramai blocat si nu e nevoie de un 4x4 pentru a ajunge la teren. Desi se afla langa rau, zona nu este inundabila, cand sunt ruperi de nori la munte si se formeaza torenti (cum e cazul multor terenuri din zona) Proiect de cabana facut. Poate fi refacut dupa preferinte si reinnoita autorizatia de constructie. Deci situatia juridica a terenului e clara in acest sens, se poate construi legal. O fundatie de aproximativ 60 m² este deja turnata (doar turnarea fundatiei a costat aproximativ 2000 euro) Am umblat mult pentru acest teren, dupa ce am studiat zona timp de mai bine de 5 ani, fiind foarte atasat de aceste locuri. In momentul achizitiei indeplinea absolut toate criteriile mele selectie. Din pacate, trebuie sa ma despart de el. Sper sa fie achizitionat de niste iubitori de munte, care se vor bucura in mod sigur de toate avantajele oferite de aceasta proprietate. Pentru cei interesati, pot oferi via telefon sau mesaj indicatii in ceea ce priveste locatia exacta. Din pacate, pe motiv de job, nu pot participa la vizualizari la fata locului. O sa ma intalnesc cu cei care au vazut locatia si sunt hotarati in ceea ce priveste achizitionarea acesteia. Pretul este unul decent pentru ce ofera terenul si pentru piata imobiliara din zona. Nu este negociabil, pentru ca deja se incadreaza la limita minima pentru care as fi dispus sa renunt la aceasta proprietate, deci va rog nu deranjati pentru negocieri, schimburi de terenuri, etc. Nu stau la discutii pe aceste teme, nu sunt samsar imobiliar si nu vreau sa am de-a face cu cei din domeniu. Oferta mea se adreseaza unor oameni de munte, care vor un refugiu pentru weekenduri si concedii, unor oameni care vor sti sa aprecieze si sa se bucure de acest mic paradis..

9800 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 351 mp Sibiu, Porumbacu de Sus - 3159 EURO Proprietar 3159 €
Vanzare terenuri constructii 351 mp Sibiu, Porumbacu de Sus - 3159 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Teren cabana Porumbacu de Sus - 1,5 km de Castelul de Lut - Valea Zanelor Terenul se afla in intravilanul localitatii Porumbacu de Sus, zona turistica cunoscuta sub denumirea de Valea Porumbacului, la poalele Masivului Negoiu.Suprafata pe hartie 351 m2, in realitate peste 1000 m2 (este vorba de o parcela situata intr-o poienita inconjurata pe 3 laturi de un deal, iar pe a 4-a latura de drum si rau) - o sa va dati seama la fata locului de unde aceasta diferenta.Locatia este superba.Raul in imediata vecinatate, brazi si fagi masivi, cale de acces principala, posibilitate de racordare fara complicatii la reteaua de curent si apa.Intimitate, liniste, dar in acelasi timp acces la drumul principal. Iarna nu ramai blocat si nu e nevoie de un 4x4 pentru a ajunge la teren.Desi se afla langa rau, zona nu este inundabila, cand sunt ruperi de nori la munte si se formeaza torenti (cum e cazul multor terenuri din zona)Proiect de casa de vacanta facut. Poate fi refacut dupa preferinte si reinnoita autorizatia de constructie. Deci situatia juridica a terenului e clara in acest sens, se poate construi legal.O fundatie de aproximativ 60 m2 este deja turnata (doar turnarea fundatiei a costat aproximativ 2000 euro)Am umblat mult pentru acest teren, dupa ce am studiat zona timp de mai bine de 5 ani, fiind foarte atasat de aceste locuri. In momentul achizitiei indeplinea absolut toate criteriile mele selectie. Din pacate, trebuie sa ma despart de el. Sper sa fie achizitionat de niste iubitori de munte, care se vor bucura in mod sigur de toate avantajele oferite de aceasta proprietate.Pentru cei interesati, pot oferi via telefon sau mesaj indicatii in ceea ce priveste locatia exacta. Din pacate, pe motiv de job, nu pot participa la vizualizari la fata locului. O sa ma intalnesc cu cei care au vazut locatia si sunt hotarati in ceea ce priveste achizitionarea acesteia.Pretul este unul decent pentru ce ofera terenul si pentru piata imobiliara din zona. Nu este negociabil, pentru ca deja se incadreaza la limita minima pentru care as fi dispus sa renunt la aceasta proprietate, deci va rog nu deranjati pentru negocieri, schimburi de terenuri, etc. Nu stau la discutii pe aceste teme, nu sunt samsar imobiliar si nu vreau sa am de-a face cu cei din domeniu. Oferta mea se adreseaza unor oameni de munte, care vor un refugiu pentru weekenduri si concedii, unor oameni care vor sti sa aprecieze si sa se bucure de acest mic paradis.., suprafata totala: 351

3159 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Porumbacu de Sus - 9800 EURO Proprietar 9800 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Porumbacu de Sus - 9800 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Terenul se afla in intravilanul localitatii Porumbacu de Sus, zona turistica cunoscuta sub denumirea de Valea Porumbacului, la poalele Masivului Negoiu. Suprafata pe hartie aprox. 400 m², in realitate peste 1000 m² (este vorba de o parcela situata intr-o poienita inconjurata pe 3 laturi de un deal, iar pe a 4-a latura de drum si rau) Locatia este superba. Raul in imediata vecinatate, brazi si fagi masivi, cale de acces principala, posibilitate de racordare fara complicatii la reteaua de curent si apa. Intimitate, liniste, dar in acelasi timp acces la drumul principal. Iarna nu ramai blocat si nu e nevoie de un 4x4 pentru a ajunge la teren. Desi se afla langa rau, zona nu este inundabila, cand sunt ruperi de nori la munte si se formeaza torenti (cum e cazul multor terenuri din zona) Proiect de cabana facut. Poate fi refacut dupa preferinte si reinnoita autorizatia de constructie. Deci situatia juridica a terenului e clara in acest sens, se poate construi legal. O fundatie de aproximativ 60 m² este deja turnata (doar turnarea fundatiei a costat aproximativ 2000 euro) Am umblat mult pentru acest teren, dupa ce am studiat zona timp de mai bine de 5 ani, fiind foarte atasat de aceste locuri. In momentul achizitiei indeplinea absolut toate criteriile mele selectie. Din pacate, trebuie sa ma despart de el. Sper sa fie achizitionat de niste iubitori de munte, care se vor bucura in mod sigur de toate avantajele oferite de aceasta proprietate. Pentru cei interesati, pot oferi via telefon sau mesaj indicatii in ceea ce priveste locatia exacta. Din pacate, pe motiv de job, nu pot participa la vizualizari la fata locului. O sa ma intalnesc cu cei care au vazut proprietatea si sunt hotarati in ceea ce priveste achizitionarea acesteia. Pretul este unul decent pentru ceea ce ofera terenul si pentru piata imobiliara din zona. Nu este negociabil, pentru ca deja se incadreaza la limita minima pentru care as fi dispus sa renunt la aceasta proprietate, deci va rog nu deranjati pentru negocieri, schimburi de terenuri, etc. Nu stau la discutii pe aceste teme, nu sunt samsar imobiliar si nu vreau sa am de-a face cu cei din domeniu. Oferta mea se adreseaza unor oameni de munte, care vor un refugiu pentru weekenduri si concedii, unor oameni care vor sti sa aprecieze si sa se bucure de acest mic paradis..

9800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2300 mp Sibiu, Porumbacu de Sus - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 2300 mp Sibiu, Porumbacu de Sus - 0 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Proprietar vand negociabil cel mai fain teren din judet-2300mp teren super in zona turistica bun pentru orice, locuinta,casa de vacanta,pensiune,pastravarie-sturioni,gatere prelucrare a lemnului,ferma =sau mai ales o terasa restaurant in drumul celor ce trec pe aici si chiar o mica plaja pe marginea unui canal sapat intre raul si paraul de langa strada,pe valea Porumbacului de sus,24km de Sibiu,(foto.1-6),intre campusul de vile de vacanta (foto.6) si vila belgianului (foto.8),catre sat,cu pensiuni si baruri in vecinatate,aproape de castelul din lut.Teren plan,ne inundabil,ne alunecabil,ne atins de viituri,fara caldura excesiva,fara poluare chimica sau sonica,soare tot timpul zilei,cadastru- intabulare,( intravilan PUZ in derulare),construibil,teava de apa potabila ce vine de pe munte si reteaua electrica se gasesc pe teren la margine.O deschidere de 32ml la strada principala asfaltata,32ml la rau curat cu pastravi si 74ml la drum de acces catre rau.Pe teren se mai afla un parau paralel cu strada care de fapt este o de viere din raul principal.Zona turistica frumoasa,linistita buna pentru pescuit-vanatoare.Acest teren nu se poate compara cu celelalte care deja sunt pe niste platouri fara iesire direct la strada,cu teren alunecabil in fata viiturilor,fara panorama,fara iesire la rau si ca sa sapi dupa apa zeci de metri sau sa aduci curent sau apa de la zeci de metri.Acest teren peste 2-3 ani va fi cautat cu bani multi cand partea de S si S-E a tarii va fi lovita de calamitati ce cresc din an in an in intensitate.Am redus pretul.Pret=24E/-mp. Tel.0771061837.Nu raspund la SMS, suprafata totala: 2300, Front stradal: 32 Numar fronturi: 3 , Front stradal: 32.00 , Suprafata terenului: 2300,0 m2,

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Porumbacu de Sus - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Porumbacu de Sus - 0 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Vand teren in suprafata de 1.000 mp in zona turistica Porumbacu de Sus, la 50 m de Castelul de Lut, deschidere la drum de 29 ml, apa potabila si curent in zona, terenul este drept, nu necesita toaletare.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Porumbacu de Sus - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Porumbacu de Sus - 35000 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Vand casa in localitatea Porumbacu de Sus, judetul Sibiu, casa+anexe suprafata totala construita 230 mp, curte+gradina 1540 mp. Casa are 3 camere+hol si camara, construita in 1970 si renovata in 2015, utilitati:apa, electricitate si canalizare.

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Porumbacu de Sus Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Porumbacu de Sus Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Inchiriez pensiune in Zona montana Porumbacu de Sus pe Valea Zonelor lana castelul de lut.Capacitate cazare 14 persoane. SE inchiriaza numai la familii sau cupluri.Relatii la tel 729 - arata telefon - sau 722 - arata telefon - .

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Porumbacu de Sus - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Porumbacu de Sus - 15000 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Vand gradina cu pomi in localitatea Porumbacu de Sus in suprafata de 3.900 m.p din care arabil 1.400 m.p. Poate fi racordata la reteau de curent,apa si canal. La 200 m se afla raul de munte care strabate localitatea. Are vedere spre Transfagarasanul.

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Porumbacu de Sus - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Porumbacu de Sus - 35000 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

vand cabana la 2,5 km de porumbacu de sus, jud. sibiu, si teren 1550mp pe drumul spre cabana negoiu. cabana are o camera de 24mp, bucatarie 12mp, baie 4mp si camara 2mp la parter si 2 camere a cate 12mp la etaj., numar etaj: 2, numar camere: 3, numar bai: 1, suprafata utila: 66, suprafata totala: 1550, anul constructiei: 2000 Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: 2 , Suprafata terenului: 1550,0 m2, Suprafata utila: 66,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 1 ,

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Porumbacu de Sus - 7500 EURO Proprietar 7500 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Porumbacu de Sus - 7500 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Vand loc de casa, situat in sat Porumbacu de Sus, judetul Sibiu. Are utiltati: apa, curent. Zona de munte, linistita si frumoasa!

7500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Porumbacu de Sus - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Porumbacu de Sus - 0 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Terenul este situat in zona Fata Raului vis a vis de pensiunea Mati si se afla intre drumul forestier ce duce la cabana Negoiu si padure. Deschiderea la drum este de 80m.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Porumbacu de Sus Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Porumbacu de Sus Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Cabana Muschetarilor cu o capacitate maxima de 9 persoane va ofera locul ideal pentru o vacanta linistita in mijlocul naturii, la poalele muntilor Fagaras.Iubitorii de drumetii pot urca pe munte la Cabana Negoiu, pot face plimbari prin padure sau se pot bucura de liniste admirand peisajul muntilor. Cabana este executata din busteni necalibrati si mobila este lucrata manual. Cabana este rezervata in perioada Sarbatorilor pascale.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 4400 mp Sibiu, Porumbacu de Sus - 3000 EURO Proprietar 3000 €
Vanzare terenuri agricol 4400 mp Sibiu, Porumbacu de Sus - 3000 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Terenul se afla la 1 km de Castelul de Lut din Valea Zanelor . Peisajul fabulos pe care ti-l ofera pozitia acestuia . Zona este in dezvoltarea , se construiesc in imprejur , avand vecini . Locatie terenului nostru este perfecta pentru cei care vor sa scape de stresul de la serviciu si din aglomeratia orasului . Prin achizitionarea acestui teren , va puteti construi un imobil pe placul dumneavostra sau puteti sa va faceti o gradina sau o piscina pentru cand veniti in vacante. Porumbacu de Sus in ultimii ani a ajuns sa fie o locatie de lux pentru turismul romanesc . Aceasta zona se afla la poalele muntelui Negoiu. LOCATII TURISTICE: -Cabana Negoiu -Drumetie pana la Cabana Negoiu -Castelul de Lut -Ferma Vedetelor -Raul Porumbacu (puteti face bai sau pescui)

3000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Porumbacu de Sus - 12900 EURO Proprietar 12900 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Porumbacu de Sus - 12900 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Vand teren Porumbacu de sus! -tip teren: Intravilan -destinatie: Rezidential -Suprafata: 1500 mp -deschidere: deschidere la strada -utilitati: Apa , curent, canal. Descriere: Terenul este intravilan in Porumbacu de sus. Are toate utilitatiile. Apa este bransata in interiorul terenului. Terenul este imprejmuit complet cu gard facut recent. La strada este ingradit cu gard din lemn si poarta metalica. Pret FIX!! NU NEGOCIEZ!! ACCEPT PLATA DOAR IN EURO!!

12900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Porumbacu de Sus - 15900 EURO Proprietar 15900 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Porumbacu de Sus - 15900 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Vand teren 1500 m2 (intravilan) in zona ***turistica*** Porumbacu de sus - jud Sibiu La poalele muntelui Negoiu - zona deosebita foarte aproape de #Castelul de lut din Valea Zanelor padure , rau - perfect pentru investitie sau cabana / vila . . - utilitati (curent,apa) -front 28 m la drum. Pozitionare teren -> https://goo.gl/uktCih

15900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Porumbacu de Sus Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Porumbacu de Sus Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Inchiriez cabana pe valea porumbacului in apropierea Castelului de Lut. Cabana este formata din. -living foarte spatios - bucatarie -4 bai -9 dormitoare - gratar cu foisor -incalzire centrala cu apa calda. Cabana se adreseaza unui grup de maxim de maxim 18 persoane. Pretul afisat este pentru 1 noapte.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2100 mp Sibiu, Porumbacu de Sus - 21000 EURO Proprietar 21000 €
Vanzare terenuri constructii 2100 mp Sibiu, Porumbacu de Sus - 21000 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Gradina se afla in Porumbacu de sus,judetul Sibiu! Este in sat,are numar topografic,suprafata este de 2093 m patrati! Mai multe detalii oferim telefonic! 740 - arata telefon -

21000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Sibiu, Porumbacu de Sus - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Sibiu, Porumbacu de Sus - 0 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Vand teren in suprafata de 1000 mp in zona turistica Porumbacu de Sus, la 50 ml de Castelul de Lut, deschidere la drum de 29 ml, cu vedere la Muntii Fagaras, apa potabila si curent in zona, terenul este drept, nu necesita toaletare. Pretul este negociabil. , suprafata totala: 1000, Front stradal: 29 Front stradal: 29.00 , Suprafata terenului: 1000,0 m2,

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1400 mp Sibiu, Porumbacu de Sus - 3000 EURO Proprietar 3000 €
Vanzare terenuri constructii 1400 mp Sibiu, Porumbacu de Sus - 3000 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Teren la iesire din Porumbacu de Sus , aproape de Castelul de Lut Terenul se afla la 1 km de Castelul de Lut din Valea Zanelor . Peisajul fabulos pe care ti-l ofera pozitia acestuia . Zona este in dezvoltarea , se construiesc in imprejur , avand vecini . Locatie terenului nostru este perfecta pentru cei care vor sa scape de stresul de la serviciu si din aglomeratia orasului . Prin achizitionarea acestui teren , va puteti construi un imobil pe placul dumneavostra sau puteti sa va faceti o gradina sau o piscina pentru cand veniti in vacante. Porumbacu de Sus in ultimii ani a ajuns sa fie o locatie de lux pentru turismul romanesc . Aceasta zona se afla la poalele muntelui Negoiu. LOCATII TURISTICE: -Cabana Negoiu -Drumetie pana la Cabana Negoiu -Castelul de Lut -Ferma Vedetelor -Raul Porumbacu (puteti face bai sau pescui)

3000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Sibiu, Porumbacu de Sus - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa 4 camere Sibiu, Porumbacu de Sus - 30000 EURO Porumbacu de Sus, Porumbacu de Sus , jud. Sibiu

Vînd casa porumbacu de sus județul sibiu Casa de vinzare porumbacu de sus compusa din 4 camere,baie cămara, living

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.