Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  2800 mp Sibiu, Racovita  - 6000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 6000 €
Vanzare terenuri constructii 2800 mp Sibiu, Racovita - 6000 EURO Racovita, Racovita , jud. Sibiu

2800mp teren pentru cabana, zona Racovita 33km de Sibiu, inconjurat de paduri, parau in granita, zona izolata, intimitate, ideal atv, vanatoare, fara utilitati, pretul pietei.

6000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  19.9 ha Sibiu, Racovita  - 209181 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 209181 €
Vanzare terenuri constructii 19.9 ha Sibiu, Racovita - 209181 EURO Racovita, Racovita , jud. Sibiu

Vand domeniu intravilan cu 2 lacuri de pescuit, Racovita, Sibiu Lacurile se afla in zona centrala a Romaniei la 30 km de orasul Sibiu (la numai 35 minute de aeroportul international Sibiu), la 5 km de orasul Avrig, 7 km de orasul Talmaciu, 5 km de localitatea Marsa, in comuna Racovita. Aceasta se afla in amonte pe partea stanga raului Olt, intr-o zona linistita, specifica iubitorilor de natura si pitoresc. Domeniul INTRAVILAN, aflat la 1 km distanta de centrul comunei Racovita, are o suprafata totala de 19922 mp compusa din 2 lacuri populate cu pesti (12810 mp impreuna) si teren aferent. LACUL 1 cu o suprafata de 6900 mp, LACUL 2 cu o suprafata de 5810 mp sunt despartite de un drum cu acces carosabil. Acestea sunt amplasate intr-o zona cu o impresionanta flora si fauna, inconjurata de fanete si paduri dupa cum se vede in imaginile din satelit. TERENUL aferent celor 2 lacuri are o suprafata de 7112 mp include drumul de acces de la soseaua principala. Utilitatile se afla la drumul principal, la intrarea pe locatie. Lacurile sunt alimentate de paraul Stavarului. Exista disponibilitatea Consiliului Local de a acorda facilitati investitorilor si posibilitatea investitorilor de a accesa fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea zonei rurale. Deasemenea prin cumpararea altor terenuri din imediata vecinatate zona poate fi transformata intr-o zona rezidentiala de locuit, avand in vedere ca terenul este intravilan. La cerere pot prezenta si planul de dezvoltare intocmit de arhitect pentru aceste 2 lacuri in vederea amenajarii acestuia intr-o zona de pescuit si agrement. Se accepta schimb cu casa sau apartament plus diferenta! Astept oferte!

209181 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(