Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii 1000 mp Suceava, Darmanesti - 6500 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 6500 €
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Suceava, Darmanesti - 6500 EURO Darmanesti, Darmanesti , jud. Suceava

Teren intravilan 10 ari. Curent la marginea proprietatii. Deschidere la asfalt;30m

6500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 4200 mp Suceava, Darmanesti - 28000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 28000 €
Vanzare terenuri agricol 4200 mp Suceava, Darmanesti - 28000 EURO Darmanesti, Darmanesti , jud. Suceava

Teren intravilan Rezidential si Agricol. Suprafata: - 42 de ari (4200 m²); - Deschidere la doua drumuri (una de 40m, iar cealalta de 4m). - Cladirile pot fi daramate si/sau reconstruite, pe scurt renovate, fara aprobari. Facilitati: - ingradit si delimitat; - Casa nelocuibila in starea actuala; - Sura; - 1 Gradina mare - 3 Gradini cultivate cu vie, legume si fructe, pomi fructiferi; - 2 fantani (cate una la fiecare intrare); - Poate fi divizat pentru constructii; - Pamantul este fertil, intretinut si cultivat. - Magazin + bar in imediata apropiere, 1 minut de mers. Utilitati (separate la ambele iesiri la drum): - apa potabila; - curent electric. Localizare: - Comuna Darmanesti, judetul Suceava; - acces prin drum asfaltat de la E85, distanta foarte mica; - 9 Km din Suceava. Va rog contactati-ma pentru detalii, video-uri mai in detaliu, poze, programari pentru vizionare..

28000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 4200 mp Suceava, Darmanesti - 117600 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 117600 €
Vanzare terenuri agricol 4200 mp Suceava, Darmanesti - 117600 EURO Darmanesti, Darmanesti , jud. Suceava

Teren intravilan Rezidential si Agricol.Suprafata: - 42 de ari (4200 m2);- Deschidere la doua drumuri (una de 40m, iar cealalta de 4m).- Cladirile pot fi daramate si/sau reconstruite, pe scurt renovate, fara aprobari.Facilitati:- ingradit si delimitat;- Casa nelocuibila in starea actuala;- Sura;- 1 Gradina mare- 3 Gradini cultivate cu vie, legume si fructe, pomi fructiferi;- 2 fantani (cate una la fiecare intrare);- Poate fi divizat pentru constructii;- Pamantul este fertil, intretinut si cultivat.- Magazin + bar in imediata apropiere, 1 minut de mers.Utilitati (separate la ambele iesiri la drum):- apa potabila;- curent electric.Localizare: - In imediata apropiere a garii Darmanesti.- Comuna Darmanesti, judetul Suceava;- Acces prin drum asfaltat de la E85, distanta foarte mica;- 9 Km din Suceava.Va rog contactati-ma pentru detalii, video-uri mai in detaliu, poze, programari pentru vizionare., suprafata totala: 4200, Front stradal: 40Alte caracteristici: Latime drum acces: 7 metriNr. Fronturi: 2Alte detalii pret: NegociabilDescriere emotionala: Casa BunicilorDestinatie: Rezidential, De vacanta, Comercial, BirouriAlte caracteristici: Acces auto, Constructie demolabila, La sosea, Oportunitati de investitie, Parcelabil, Teren imprejmuitAcces: Amenajare strazi: Asfaltate, Betonate, Pietruite, Mijloace de transportUtilitati: Utilitati Generale: Apa, Curent

117600 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1278 mp Suceava, Darmanesti - 500 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 500 €
Vanzare terenuri constructii 1278 mp Suceava, Darmanesti - 500 EURO Darmanesti, Darmanesti , jud. Suceava

Vand loc de casa comuna Darmanesti sat Calinesti Enache Suceava. Pamantul este la distanta de 80m de caminul cultural, intravilan, intabulat recent cu suprafata de 1278m² la drum asfaltat. In partea dreapta a anuntului, gasiti localizarea exacta a terenului. Deschidere drum de 30,52m. Pret: 500Eur/ar.

500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(