Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  11.2 ha Suceava, Tesna (Poiana Stampei)  - 123200 EURO Proprietar 123200 €
Vanzare terenuri constructii 11.2 ha Suceava, Tesna (Poiana Stampei) - 123200 EURO , Tesna (Poiana Stampei) , jud. Suceava

Teren intravilan 11.200mp Poiana Stampei/Praleni - Vatra Dornei Teren perfect pentru constructie cabana sau chiar pensiune. Acesta ofera privelisti frumoase, aer curat si liniste, la aproximativ 1000m altitudine, pe un platou al dealului Pralenilor din Poiana Stampei.Filme youtube cu terenul: youtu.be/4me7uLdNDzYyoutu.be/Uf4VNLCpOOwIntravilan, suprafata plata, teren retras (plan secund fata de drum) si fara galagia soselei europene sau prea multi vecini, reteaua de electricitate facila, cu toate actele in regula si pregatite de vanzare. Drumul de acces este partial asfaltat, partial pamant compactat, OK pentru masini si vara si iarna. Pana in Vatra Dornei e un drum cu masina de 15 minute., suprafata totala: 11200, Accept schimburiUtilitati: Utilitati Generale: CurentAlte caracteristici: Alte caracteristici: Oportunitati de investitie, Teren imprejmuit

123200 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  11.2 ha Suceava, Tesna (Poiana Stampei)  - 11500 EURO Proprietar 11500 €
Vanzare terenuri agricol 11.2 ha Suceava, Tesna (Poiana Stampei) - 11500 EURO , Tesna (Poiana Stampei) , jud. Suceava

Teren 11.200mp Poiana Stampei/Praleni - Vatra Dornei Teren perfect pentru constructie cabana sau chiar pensiune. Acesta ofera privelisti frumoase, aer curat si liniste, la aproximativ 1000m altitudine, pe un platou al dealului Pralenilor din Poiana Stampei. Filme youtube cu terenul: https://youtu.be/4me7uLdNDzY https://youtu.be/Uf4VNLCpOOw Intravilan, suprafata plata, teren retras (plan secund fata de drum) si fara galagia soselei europene sau prea multi vecini, reteaua de electricitate facila, cu toate actele in regula si pregatite de vanzare. Drumul de acces este partial asfaltat, partial pamant compactat, OK pentru masini si vara si iarna. Pana in Vatra Dornei e un drum cu masina de 15 minute.

11500 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.