Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa/vila 9 camere Draganesti-Vlasca Proprietar 110000 €
Vanzare casa/vila 9 camere Draganesti-Vlasca Draganesti-Vlasca, Draganesti-Vlasca , jud. Teleorman

Ideal pentru azil batrani. Cladirea este formata din subsol, parter, etaj I si mansarda. Subsolul : 200 m2 – 6 camere, fiecare in suprafata de 5/3 m2 + 5 camere de 3/3 m2 + doua holuri , din care se faca accesul in toate camerele mentionate. Parterul si etajul I sunt identice din punct de vedere al compartimentarii interioare, la fel ca si subsolul. Mansarda, este refacuta in proportie de 100% , in anul 2013 pe structura de lemn, cu posibilitatea compartimentarii, in opt camera de 6/3 m2 fiecare, doua holuri si alte doua camera de 3/3 m2. Sau in functie de preferintele proprietarului. Mansarda este invelita cu tabla de tip lindab. Cladirea este construita in anul 1989, cu subsol din beton armat, etajele din caramida arsa. Si este reconditionata ulterior in anul 2015 prin dotarea cu geamuri de tip termopan, inclusive la mansarda si anvelopare exterioara polyester de 10 cm grosime.

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(