Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Tulcea, Fantana Mare  - 16 EURO Proprietar 16 €
Vanzare casa 2 camere Tulcea, Fantana Mare - 16 EURO Fantana Mare, Fantana Mare , jud. Tulcea

vand casa la tara vand casa la tara, constructie 2014 formata din 2 corpuri; una pentru locuit, suprafata construita 60mp cu bucatarie, baie dormitor si sufragerie, si una tip garaj-atelier, suprafata construita 60mp cu cadastru si intabulare.Terenul are 2400mp, este terasat, expunere sudica, imprejmuit cu gard, are apa curenta, energie electrica, internet prin fibra optica, acces cu masina sau camionul in curte.Se preteaza foarte bine pentru vatra de stupina intrucat are padure de tei la 200m distanta de jur imprejur si nu are vecini care sa fie deranjati de albine.Sau ca si casa de vacante de weekend, plimbare la padure, aer curat, gratare etcEste la o ora de Constanta si 45 de minute de Tulcea.Pret 16500 euro neg.Casa de vanzare zona Ciucurova, TulceaTEL 0733 828393 George Vina

16 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Tulcea, Fantana Mare  - 12000 EURO Proprietar 12000 €
Vanzare casa 3 camere Tulcea, Fantana Mare - 12000 EURO Fantana Mare, Fantana Mare , jud. Tulcea

Proprietar, vand casa cu teren 2000 m, in Fantana Mare ( Baspunari ) - judetul Tulcea. Loc in directa vecinatate a padurii, ideal pentru casa de vacanta sau apicultura. Contract, cadastru, intabulare, certificate de performanta energetica pentru casa. Doua fantani cu pompa submersibila, curent, sistem de supraveghere video. Livada tanara, trifoi pentru albine, proprietate imprejmuita cu gard. Casa cu beci de piatra, nelocuibila - trebuie renovata total.

12000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  2000 mp Tulcea, Fantana Mare  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri agricol 2000 mp Tulcea, Fantana Mare - 10000 EURO Fantana Mare, Fantana Mare , jud. Tulcea

Proprietar, vand casa cu teren 2000 m, in Fantana Mare ( Baspunari ) - judetul Tulcea. Loc in directa vecinatate a padurii, ideal pentru casa de vacanta sau apicultura. Contract, cadastru, intabulare, certificate de performanta energetica pentru casa. Doua fantani cu pompa submersibila, curent, sistem de supraveghere video. Livada tanara, trifoi pentru albine, proprietate imprejmuita cu gard. Casa cu beci de piatra, nelocuibila - trebuie renovate total

10000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.