Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  5000 mp Tulcea, Lunca  - 25000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 25000 €
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Tulcea, Lunca - 25000 EURO Lunca, Lunca , jud. Tulcea

PRET EXCEPTIONAL:Proprietate de cca. 5000 mp cu 2 casebatrinesti pe teren, vandabila integral la pret de 5 E/mp ! In acest moment intreaga proprietate este compusa din 2 loturi ALATURATE: 1-primul lot compus din doua case batrinesti si 3500 mp pamant intravilan, 2-lotul 2 fara case, pamant 1500 mp intravilan, lot desprins de cel total de 5000mp, cu numar de cadastru separat.Exista mai multe variante de vinzare prin lotizare. Deci totul se poate discuta, daca cineva are o oferta REALISTA!ATENTIE!PINA IN 12AUGUST 2018 EXISTA O PROMOTIE, PRETUL DE VINZARE FIIND DE 5 E/mp. Incepind cu 13 AUGUST 2018, PRETUL DE VINZARE DEVINE 15 E/mp !!!Se accepta vinzarea si pe loturi, de minim 1500 mp lotul, in anumite conditii, discutabile.Proprietatea are 103 ml front stradal, 2 puturi forate de apa, active ptr agricultura si animale si apa potabila de la reteaua comunala.In acest moment toata suprafata este plantata cu legume, fructe sau cereale.Cu investitii modeste (sau aplicind START UP, START UP PLUS, POR-6.2/6.4) se poate transforma zona construita (2 case batrinesti) in PENSIUNE AGRO-TURISTICA, dedicata in special pescarilor sportivi (in sezon este greu de gasit cazare in zona!!!).Proprietatea se afla la cca. 0,7 km de complexul Razelm-Sinoe, pe malul vestic al Lacului Golovita. De aici, cu barca, se poate ajunge (12 km) la Gura Portitei, la Capul Dolosman sau Complexul Holbina, patria stiucilor de peste 1 m ! Vezi poze..., suprafata totala: 5000, Front stradal: 103Alte caracteristici: Latime drum acces: 6Alte caracteristici: Acces auto, Oportunitati de investitie, Parcelabil, Teren imprejmuitAlte detalii pret: Sunt disponibile diverse variante de vinzare.Descriere emotionala: Cu investitii modeste (sau aplicind la Fondurile UE, POR-6.2/6.4) se poate transforma zona construita (2 case batrinesti) in PENSIUNE AGRO-TURISTICA, dedicata in special pescarilor sportivi (in sezon este greu de gasit cazare in zona!!!).Proprietatea se afla la cca. 0,7 km de complexul Razelm-Sinoe, pe malul vestic al Lacului Golovita. De aici, cu barca, se poate ajunge (12 km) la Gura Portitei, la Capul Dolosman sau Complexul Holbina, patria stiucilor de peste 1 m ! Vezi poze...Destinatie: De vacanta, Rezidential, Birouri, ComercialNr. Fronturi: 1Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Curent, Sistem irigatie, Utilitati in zonaAcces: Amenajare strazi: Pietruite, Iluminat stradal, Neamenajate

25000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren intravilan ideal Investitie sat. Lunca Agentie - 0 comision - exclusivitate 10000 €
Teren intravilan ideal Investitie sat. Lunca Lunca, Lunca , jud. Tulcea

Agentia Imobiliara Europa ofera spre vanzare terenuri Construibile avand o suprafata de 1000 mp /lot aflate in localitatea Lunca judetul Tulcea in apropiere de Port - Centru avand o deschidere stradala de 19.55 ml. Pe teren se regasesc urmatoarele utilitati: apa si curent. Pretul propus spre vanzare este de: 10.000 Euro/ lot (10Euro /mp) Pentru informații suplimentare si vizionari nu ezitați sa ne contactați sau va asteptam la sediul agentiei din str. Mica nr.2 Centru Comercial AXXA CENTER Parter. ID INTERN: 2379.

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(