Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Tulcea, Tatanir  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa 2 camere Tulcea, Tatanir - 55000 EURO Tatanir, Tatanir , jud. Tulcea

Casa de vacanta in Tatanir, Chilia, Delta. Proprietate amplasata pe 900 metri patrati, suprafata casei aprox 90-100mp, cu beci, 2 camere la parter plus living terasa, 2 camere la etaj. Duspune de curent electric monofazat ai trifazat, aer conditionat, dotata la cheie. Are iesire la Dunare, acces direct. Se vinde complet utilata. Pret negociabil.

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Tulcea, Tatanir  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Tulcea, Tatanir - 0 EURO Tatanir, Tatanir , jud. Tulcea

Vand teren intravilan in Delta Dunarii cu deschidere la Dunare(Brat Chilia) situat in sat Tatanir (intre Pardina si Chilia Veche), o zona superba cu potential mare pentru turism. Terenul este situat langa complexul turistic Domeniul Tatanir cu utilitati in apropiere si acces atat pe caile navigabile cat si rutier. Terenul se poate vinde parcelat.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.