Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Valcea, Barlogu  - 5300 EURO Proprietar 5300 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Barlogu - 5300 EURO Barlogu, Barlogu , jud. Valcea

Terenul este situat la strada principala DN67 Valcea-Horezu, 300m pana in benzinaria Succes Oil, 20m deschidere, acces la apa, canalizare, curent, pret negociabil.

5300 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Valcea, Barlogu  - 2 EURO Proprietar 2 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Barlogu - 2 EURO Barlogu, Barlogu , jud. Valcea

Vand 9300mp teren plantat cu pomi (meri, pruni, nuci) in satul Barlogu, com. Stoienesti Jud. Valcea. Pomii sunt pe rod.

2 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Valcea, Barlogu  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare casa 2 camere Valcea, Barlogu - 10000 EURO Barlogu, Barlogu , jud. Valcea

Vand ferma de animale cu o suprafata totala de 8000m2 inconjurata cu gard racordat la curent electric trifazat cat si monofazic. Ferma contine casa de locuit cu 2 camere ,fanar pt nutret de 100m2 sopron pt animale de 250m2 si padocuri pt porci de200m2 cu boxe pt fatare si crestere. In prezent in ferma sunt 150 de capre foarte bune de lapte si 5porci .Pt mai multe detalii despre acest subiect 767 - arata telefon -

10000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  terenuri constructii Valcea, Barlogu  - 0 EURO lunar Proprietar 1 €
Inchiriere terenuri constructii Valcea, Barlogu - 0 EURO lunar Barlogu, Barlogu , jud. Valcea

Poiana foarte pitoreasca 4350mp, linistita departe de orice zgomot, cura de aer curat, terapeutic, vedere la masivul Buila Vanturarita, panorama splendida, poienita cu faneata. Langa satul linistit Barlogu. Deschidere aprox 40m. -2,5km de Baile Govora pe dj 649 , printr-o padure linistita,- a se urmari traseul cu google - se poate merge pe jos la statiune- tratament -18 km de Horezu- ceramica si olarit traditional-, -20 km de Valcea-oras, -15 km Masivul rezervatia parcul national Buila Vanturarita, -1 km din dn 67 Valcea -Tg jiu, prin dj 649,in dreptul localitatii Pietrari. Ideal loc de constructie lemn,vacanta, pasune, albinarit, infiintare livada,eventual infiintare cultura, aviz doritorilor de accesari fonduri, etc Am vorbit la primarie, se poate trece si in intravilan. 250 m de ultima casa si de iluminat. De la sosea DJ 649 pe drumul de acces ce duce la teren si in sat trebuie pus ceva piatra pe el si putin indreptat. Proprietatea nu e la asfalt. Cadastru, intabulare, plan parcelar, acte la zi,impozit platit la zi,accept credit .

1 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.