Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Valcea, Batasani  - 19999 EURO Proprietar 19999 €
Vanzare casa 4 camere Valcea, Batasani - 19999 EURO Batasani, Batasani , jud. Valcea

Un teren ce are o suprafata de 2094mp din care curtea are 761 mp + vie 197mp + teren arabil 1136mp.In cei 761mp se afla o casa de locuit care are 113 mp care cuprinde 4 camere spatioase + o sala inchisa mare + o bucatarie de vara cu vatra + o camara, tot in cei 761 mp mai sunt un fanar de 40mp , un patul de 4mp si alt patul de 5 mp. Utilitati apa curenta , casa e la strada principala si aceasta are fundatie solida + placa turnata de beton cu fiare de legatura si se mai poate construi cel putin un etaj sau o masarda fara probleme. 754 - arata telefon -

19999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Valcea, Batasani  - 5500 EURO Proprietar 5500 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Batasani - 5500 EURO Batasani, Batasani , jud. Valcea

Vand teren cu tot cu casa pentru casa de vacanta sau pentru vanatori ce doresc sa is creeze un spatiu de vanaoare terenul impreuna cu casa sunt langa o campie si padure numai bine pentru o casa ideala de vacanta terenul cat si casa se vand inpreuna Utilitati curent electric apa doar la fanrana terenul ingradit cu gard rog seriozitate

5500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.