Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Teren intravilan | Front stradal DN7 | Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 22000 €
Teren intravilan | Front stradal DN7 | Comision 0% Cazanesti (Milcoiu), Cazanesti (Milcoiu) , jud. Valcea

Teren cu o suprafața de 1492 mp, situat în localitatea Milcoiu. Terenul are deschidere la DN7. Terenul are toate utilitățile lângă proprietate (Apa, canalizare, curent) și reprezinta o oportunitate de investiție pentru constructii Casa / Duplex. Pe proprietate exista si o fantana proprie, imprejmuirea este facuta cu gard nou pe fundatie de beton. Este situat într-o zona de dezvoltare a localității Milcoiu. Prețul terenului este unul de investiție, zona fiind în plina dezvoltare. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactați la telefon 0771 239 859 Delia Doandes

22000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.