Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Valcea, Cernelele - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Cernelele - 17000 EURO Cernelele, Cernelele , jud. Valcea

Vand teren sau schimb cu apartament ( ofer diferenta )Govora sat cu deschidere la strada principala apartinand de Mihaesti, cu toate utilitatile(curent,gaz,apa,cablu internet ) la 14,5 km de Rm.Valcea, terenul este liber pentru vanzarea imediata avand schita cadastrala, carte funciara si totodata acces pe partea dreapta, strada Belet facand parte din domeniul public.

17000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Valcea, Cernelele - 15300 EURO Proprietar 15300 €
Vanzare casa 3 camere Valcea, Cernelele - 15300 EURO Cernelele, Cernelele , jud. Valcea

Vand casa compusa din 3 camere,baie(partial amenajata), hol intre camere,bucatarie, sala inchisa(balcon).Casa dispune de apa curenta, electricitate,cablu, internet.In aceeasi curte mai este o casuta compusa din 2 camere,sala neinchisa,pivnita(beci).Langa cele 2 case sunt 2 gradinite cu vie(ambele), plus o gradina de aproximativ 600m patrati cu fantana proprie.Drumul spre casa (din strada principala) este partial asfaltat,in curs de asfaltare pana in oras(prin padure) care trece prin fata casei(pe la poarta).

15300 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere Valcea, Cernelele - 5000 EURO lunar Proprietar 2500 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Valcea, Cernelele - 5000 EURO lunar Cernelele, Cernelele , jud. Valcea

Vind ap mobilat si utilat complet.. apartamentul este in RO3 la etajul 5, linga Kaufland..are centrala proprie,aer conditionat ,..in prezent se afla in chirie cu contract reinnoit in Ianuarie pe un an.. chiria este de 250euro si se poate prelua cu tot cu chiriasi..pretul este de 50000euro

2500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Valcea, Cernelele - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare casa 3 camere Valcea, Cernelele - 15000 EURO Cernelele, Cernelele , jud. Valcea

Vand casa compusa din 3 camere,baie (partial amenajata),hol intre camere,bucatarie,sala inchisa (balcon)Casa dispune de apa curenta,electricitate,cablu,internet.in aceeasi curte se mai afla o casa cu 2 camere si sala neinchisa,beci (pivnita)langa cele 2 case sunt 2 gradinute cu vie (ambele)plus o gradina de aproximativ 600 m patrati . drumul spre casa este partial asfaltat.

15000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Valcea, Cernelele - 15500 EURO Proprietar 15500 €
Vanzare casa 4 camere Valcea, Cernelele - 15500 EURO Cernelele, Cernelele , jud. Valcea

Vand casa Vand casa compusa din 3 camere,baie(partial amenajata), hol intre camere,bucatarie, sala inchisa(balcon).Casa dispune de apa curenta, electricitate,cablu, internet.In aceeasi curte mai este o casuta compusa din 2 camere,sala neinchisa,pivnita(beci).Langa cele 2 case sunt 2 gradinite cu vie(ambele), plus o gradina de aproximativ 600m patrati.Drumul spre casa (din strada principala) este partial asfaltat,in curs de asfaltare pana in oras(prin padure) care trece prin fata casei(pe la poarta).

15500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.