Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 3 camere Valcea, Danicei - 4624 EURO Proprietar 4624 €
Vanzare casa 3 camere Valcea, Danicei - 4624 EURO Danicei, Danicei , jud. Valcea

Disponibila in vara lui 2019. Situata In Launele de Jos, comuna Danicei, jud Valcea. (NU se vede pozitia corecta pe harta google, din anunt. Gasiti-o pe alta harta.) Din Bucuresti, 160 Km, pe autostrada Bucuresti-Pitesti si apoi inca putin. Casa este intrata in padure, la marginea padurii. Sunt numai urme de mistreti si de caprioare pe langa casa. Este in zona foarte linistita si salbatica. Nu vine nimeni in locul ei tot anul, doar cel care citeste curentul. Nu vedeti oameni tot anul. E o poteca mai incolo pe care merg cand e sezonul de ciuperci, la cules de ciuperci, dar nu se vad, de copaci, doar se aud. - - Viata privata si intimitate la maxim. Nu va deranjeaza nimeni aici. Are curent trifazic si internet. Placa beton pe toata suprafata. Are un dormitor, un birou si o sala mare ce se poate compartimenta in 2-3 camere. Are soba pe lemne. Teren 1700m. Cativa pomi fructiferi pe teren si multi prin preajma. Are drum de pamant 100m pana la sosea. (Nu i-am pus apa pt ca am luat apa de izvor, nu imi place apa de la retea. Dar este conducta de apa pana la cel mai apropiat vecin si se poate pune apa foarte usor, este un baiat care sapa santuri cu mini excavator). Mai necesita zugravit, reparatie tavan, reparatie acoperis. Ideala pentru cine cauta liniste si lucreaza mult la calculator. Sau pentru o persoana care doreste sa stea intr-un loc mai retras, in natura si liniste. OCAZIE pentru cine cauta asa ceva ! Raspund la sms-uri si mesaje la anunt.

4624 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Valcea, Danicei - 3491 EURO Proprietar 3491 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Danicei - 3491 EURO Danicei, Danicei , jud. Valcea

Livada de pruni tineri, care a inceput sa fie pe rod si sunt aproximativ 70% Anaspet si 30% Albastru de Italia. Am toate actele necesare la zi. Livada este situata in judetul Valcea, comuna Danicei, satul Badeni ( mai exact langa Biserica din sat, Biserica fiind situata intr-un capat al livezii.

3491 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Valcea, Danicei - 71000 EURO Proprietar 71000 €
Vanzare casa 2 camere Valcea, Danicei - 71000 EURO Danicei, Danicei , jud. Valcea

Schimb casa de vacanta + 5000 mp teren in localitatea Danicei-Valcea la 30 de km de Valcea cu apartament in Rm Valcea. Casa este alcatuita din: 5 camere, 2 bai,hol mare, balcon, bucatarie+terasa de vara, iar la subsol este un beci prevazut pentru crama. Casa are cablu TV, electricitate, canalizare, apa curenta, este situata la strada principala, inconjurata de paduri fiind o zona nepoluata. Casa se vinde mobilata, terenul are pomi fructiferi, vita-de-vie este inchis cu stalpi de beton si sarma impletita si este in aceeasi curte cu casa. In curte se mai afla un garaj din lemn pentru masina si o magazie cu 2 camere din caramida. In zona se afla 2 curse pe zi de microbuz spre Pitesti si Bucuresti, iar spre Valcea sunt 5 curse pe zi. In zona se mai afla dispensar medical, farmacie, supermarket. Acestea sunt la o distanta de 300m de casa respectiva. Data finalizarii casei este in anul 2010. Toate actele sunt in regula. Casa este si de vanzare la pretul de 70.000 Euro. Pentru mai multe detalii sunati la nr. telNicu. Suprafata terenului: 5000,0 m2, Suprafata utila: 210,0 m2,

71000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Valcea, Danicei - 12000 EURO Proprietar 12000 €
Vanzare casa 3 camere Valcea, Danicei - 12000 EURO Danicei, Danicei , jud. Valcea

Vand casa si teren 1200m situat langa primaria din danicei

12000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Valcea, Danicei - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare casa 4 camere Valcea, Danicei - 17000 EURO Danicei, Danicei , jud. Valcea

Vand casa din caramida cu 4 camere decomandat in suprafata utila de 100 mp , curtea are 300 mp si este inchisa cu gard din fier forjat , o magazie , o gradina de 100 mp pentru legume si 3 hectare ( 30 000 mp ) de teren arabil . Zona se preteaza bine pentru apicultura , agricultura sau ferma . Imobilul este situat in comuna Danicei , sat Udresti , jud Valcea , intr o zona de dealuri inconjurata de paduri de salcam , stejar si fag , cu un aer deosebit de curat .Drumul este asfaltat din 2017 pana la casa .NU POT SA VAD MESAJELE pe internet , SUNATI LA TEL , O seara buna

17000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Valcea, Danicei - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa 2 camere Valcea, Danicei - 35000 EURO Danicei, Danicei , jud. Valcea

- Teren intravilan 15500 m, in com Danicei, sat Dobresti, jud Valcea, deschidere 100,5 m, acces direct la drum comunal nou asfaltat + drum acces in lateral; - Casa pe terenul de mai sus avand la parter 2 dormitoare, bucatarie, baie, hol (Sc 51,92 m, Su: 40 m). Casa este construita in anul 2009 pe fundatie din beton, are pereti din caramida si placa de beton la etaj ce permite amenajarea mansardei. Are geamuri termopan si acoperis din tabla, curent electric si apa. Partial mobilata si utilata. Pretul este pentru casa si terenul de mai sus, de 15500 m.

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 3198 mp Valcea, Danicei - 1 EURO Proprietar 1 €
Vanzare terenuri constructii 3198 mp Valcea, Danicei - 1 EURO Danicei, Danicei , jud. Valcea

Zona teren : Com.Danicei,Jud.Valcea ,aproximativ 50 km de Pitesti /45 km de Rm Valcea ,20 km de drumul European Pitesti-Rm.Valcea-Sibiu - teren agricol intravilan/extravilan : 3198 mp intravilan,3902 extravilan se poate vedea in planul de amplasament si delimitare a imobilului ; - destinatie : rezidential,agricol in functie de preferinta/necesitati ,pe teren se poate construi casa sau alte constructii in functie de necesitati sau destinatie ; -deschidere la strada 27.37 m ,are acces si din lateral prin drumul de exploatare in lungime de aproximativ 138 m ; - utilitati : apa potabila bransament la reteaua publica a comunei , electricitate la strada aproximativ 10 -15m (nu exista bransament) - vecinatati : conform schita postata pe site ,peste strada exista scoala (nord drum comunal ,est teren persoane fizice ,sud persoana fizica,vest drum de exploatare ; - pe suprafata de 3902 mp exista o plantatie de pruni ,intrata pe rod de aproximativ 5 ani,plantatia a fost infiintata in anul 2006,pe acest teren mai sunt plantati 4 ciresi ; - partea stradala este imprejmuita cu gard din lemn ;

1 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Valcea, Danicei - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa 3 camere Valcea, Danicei - 20000 EURO Danicei, Danicei , jud. Valcea

CASA NOUA = dependinte + 4000 mp pamant la sosea in centrul comunei apa curet casa este gresiata faiantata sobe teracota pruni vie liivada gradina detalii in privat

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.