Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Valcea, Dealu Malului  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Valcea, Dealu Malului - 0 EURO Dealu Malului, Dealu Malului , jud. Valcea

Suprafata totala 2044mp parcelat in 2 loturi 1 de 1000mp si 1044 Terenul este in totalitate imprejmuit cu gard in faza de finalizare 90 la 100 Utilitati Apa Curent electric Gaz Este situat in dealu malului la 2 km de la strada Calea lui Traian zona cetatuia. O zona linistita si inconjurata de livezi si padure. Se poate vinde si un singur lot. Pe lotul de 1044 sa obtinut toate aprobarile de utilitati inclusiv proiect casa fara etaj cu 4 dormitoare 2 bai bucatarie dresing camera zi Terasa zona gratar camera centralei casa este in forma de L 245mp. Sau schimb cu apartament Bucuresti Cluj Oradea Timisioara doar orase mari. Pretul la schimb 50 euro mp. La vanzare este negociabil. Mai multe detali la telefon.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.