Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Valcea, Jiblea Noua  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Valcea, Jiblea Noua - 0 EURO Jiblea Noua, Jiblea Noua , jud. Valcea

De Vanzare teren in Jiblea Noua, judetul Valcea pe strada Anton Pann. Deschidere 15m. Acces la gaze, apa potabila si curent. Pret negociabil. Mai multe detalii la telefon.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Valcea, Jiblea Noua  - 79000 EURO Proprietar 79000 €
Vanzare casa 4 camere Valcea, Jiblea Noua - 79000 EURO Jiblea Noua, Jiblea Noua , jud. Valcea

Constructie de calitate realizata in anul 2010, zona Calimanesti, la aproximativ 3 km de statiune. Casa are o suprafata de aproximativ 190 mp si dispune de teren. Casa este foarte bine amplasata, drum acces asfaltat, zona panoramica, linistita si cu aer curat. Terenul este imprejmuit cu gard. Casa este compartimentata astfel : -parter: living,bucatarie deschisa si loc de luat masa,hol,baie,scara interior zidita,doua terase largi. -mansarda: 3 dormitoare,baie, balcon mare comun la 2 dormitoare. -garaj atasat cu usa deschidere telecomanda 30 mp,cu acces si din casa, camera centralei, magazie atasata Totul izolat termic iar imobilul este finisat interior si exterior (fara vopsea), instalatie electrica facuta de personal autorizat, instalatie termica fara calorifere si centrala, in curte fantana cu pompa montata, retea apa la poarta, retea gaz la poarta, fosa septica, gard zidit fata si placi lateral. Pretul este negociabil Casa a fost facuta pentru noi (cu materiale dintre cele mai bune)., numar etaj: 1, numar camere: 4, numar loc de parcare: 1, numar bai: 2, suprafata utila: 190, suprafata totala: 1361, anul constructiei: 2010

79000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Valcea, Jiblea Noua  - 23000 EURO Proprietar 23000 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Jiblea Noua - 23000 EURO Jiblea Noua, Jiblea Noua , jud. Valcea

Teren 400 mp perfect plat, in localitatea Jiblea Noua -Calimanesti, chiar pe malul Oltului, racordat la utilitati apa + curent + canalizare , montat contor curent 380 V + tablou electric integrat + platbanda legatura pamant montata, , apa - camin apa cu regulator presiune, , canalizare - retea de scurgere diam 150 integrata deja, , imprejmuit , cu o cabana lemn noua perfect locuibila - autorizatie constructie de la primarie, cu posibilitate achizitie ulterioara +400 mp, cu utilizare fara nicio obligatie financiara teren + 300 mp, posibilitate debarcader, probabil cel mai frumos teren la Olt. Acces drum asfaltat.

23000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.