Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Valcea, Ladesti  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa 2 camere Valcea, Ladesti - 25000 EURO Ladesti, Ladesti , jud. Valcea

De vanzare  Casa din caramida cu suprafata de 114 mp;  Terenul casei 2800 mp (intravilan); Locuinta propusa spre vanzare este din caramida, are suprafara de 114mp si este compusa din bucatarie, sufragerie, un dormitor si sala mare inchisa. Anexate locuintei mai exista multiple dependinte in curte (bucatarie de vara, magazie, camera depozitare lemne, cotet animale) Casa este locuibila, construita in anul 1951, renovata acum aprox acum 10 ani. Terenul este imprejmuit la strada cu gard din beton armat. Pe teren exista si o fantana. Locuinta se incalzeste cu ajutorul unor sobe de teracota. Utilitati: deschidere la drum asfaltat, apa si curent electric. Pe terenul casei se gaseste o frumoasa bolta de vie si pomi fructiferi roditori. Casa este amplasata intr-o zona linistita si frumoasa.

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Valcea, Ladesti  - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare casa 3 camere Valcea, Ladesti - 22000 EURO Ladesti, Ladesti , jud. Valcea

Se vinde casa an com Ladesti jud Valcea .an constructie 2016 .3 camere baie bucatarie. Suprafata curte 1164mp +teren langa curte. Pozitie buna. Se vinde mobilata

22000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.