Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Valcea, Neghinesti  - 39000 EURO Proprietar 39000 €
Vanzare casa 3 camere Valcea, Neghinesti - 39000 EURO Neghinesti, Neghinesti , jud. Valcea

VALCEA, TARAM MINUNAT ! CASA TRADITIONALA IN ZONA SUBMONTANA, TEREN 11.800 MP Stoenesti, sat Neghinesti, jud. Valcea 39.000 Euro Un loc cu un farmec aparte unde natura si traditia se impletesc foarte frumos ! O gospodarie traditionala, cu arhitectura caracterista zonei submontane a judetului Valcea, casa si anexele fiind construite in anul 1920. Casa are pe o suprafata de 67 mp, 3 camere si un pridvor incantator, de unde poti admira toata splendoarea naturii. La interior avem sobe vechi, cu olane si alte elemente arhitecturale specifice zonei. Magazia este construita din lemn frumos imbinat pe o fundatie din piatra zidita. Terenul aferent proprietatii este de 11.842 mp, cu o deschidere la sosea de 66 ml si expunere sudica, beneficiind de soare toata ziua. Pe tot terenul avem livezi de pomi fructiferi ajunsi la maturitate. Casa este strajuita la strada de brazi si tuia gigantica, de la umbra carora putem admira privelistea spre Masivul Buila-Vanturarita. Proprietatea este amplasata pe un drum judetean reabilitat recent, departe de traficul intens si zgomotul oraselor, intr-o zona minunata, dominata de paduri de foioase si livezi. Este la 17 km de Rm.Valcea si 27 km de Horezu, cu posibilitate de a ajunge in maxim 30 minute in oricare dintre statiunile balneoclimaterice din Valcea, spre manastirile si schiturile bine cunoscute din zona sau spre obiectivele naturale din aria montana. Exista posibilitatea de achizitie suplimentara a 2 ha teren in apropierea casei. O proprietate unica ce asteapta un cumparator deosebit ! Va stam la dispozitie pentru detalii si vizionare ! , numar camere: 3, suprafata utila: 70, suprafata totala: 11,842

39000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  20 ha Valcea, Neghinesti  - 7000 EURO Proprietar 7000 €
Vanzare terenuri constructii 20 ha Valcea, Neghinesti - 7000 EURO Neghinesti, Neghinesti , jud. Valcea

Proprietar vand 2 ha de livada si pasune Stoenesti, sat Neghinesti, jud. Valcea. , suprafata totala: 2 Suprafata terenului: 2,0 m2,

7000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.