Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Valcea, Negrulesti  - 4 EURO Proprietar 4 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Negrulesti - 4 EURO Negrulesti, Negrulesti , jud. Valcea

Vand teren in comuna Negrulesti , Sat Barzesti , judet Valcea , cu o suprafata de 9204 m^2 , dintre care 2495 m^2 intravilan cu livada si 6709 m^2 extravilan cu padure de salcam . Pamantul se afla in apropierea Drumului Manastirilor . Dispune de asfalt pana la poarta , curent si apa . Pretul este de 5euro/m2 negociabil , accept schimburi cu apartament Bucuresti / Rm Valcea , ofer si accept diferenta . Terenul este ideal pentru fonduri europene sau constuctia unei cabane/casa de vacanta Ofer COMISION celui ce aduce client .

4 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Valcea, Negrulesti  - 25 EURO Proprietar 25 €
Vanzare casa Valcea, Negrulesti - 25 EURO Negrulesti, Negrulesti , jud. Valcea

Vand casa in localitatea Negrulesti jud.Valcea Casa este formata din 4+ camere, netencuita la D:N.Valcea-Horezusuprafata teren-1800 m, suprafata totala: 1800, suprafata construita: 1800

25 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.