Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  3300 mp Valcea, Pausa  - 165000 EURO Proprietar 165000 €
Vanzare terenuri constructii 3300 mp Valcea, Pausa - 165000 EURO Pausa, Pausa , jud. Valcea

Teren intravilan 3300mp Vând teren intravilan în zona Cozia-Căciulata(Pausa). Terenul se afla la strada principala spre obiectivul turistic Mănăstirea Stanisoara Vf. Cozia. Utilitățile sunt complete, apa curenta, curent electric, gaz(plătita bransarea). Este ideal pentru construcția unei pensiuni sau case de vacanta aflându-se în zona turistica de interes național.

165000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  4649 mp Valcea, Pausa  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 4649 mp Valcea, Pausa - 0 EURO Pausa, Pausa , jud. Valcea

Pe o coasta lină, avantajoasă în ridicarea construcției ( săpături mai puține) 4649 mp faneata intravilan , liber de constructii, marginit de paraul Stanisoara pe o latura si pe toata deschiderea la strada care este de 86 ml , iar sus de un palc de brazi, dincolo de care este un alt drum de acces privat. Peste drumul asfaltat care duce la manastirea Stanisoara si mai departe la varful Cozia , chiar vis-a-vis un teren de 949 mp , cu deschidere la strada de 25,97 ml, pe care este o casa batraneasca cu o suprafata construita de 58mp . Exista apa, canalizare ,curent electric , conducta de gaze pe stradă si cablu tv. Certificat de urbanism pentru constructii cu inaltimea de max 10+3 m. PROPRIETATI INTABULATE.. Posibilitate lotizare , minimum 1000 mp. PROPRIETARII VĂ PROPUN PREȚ DE VÂNZARE : 50 EURO/ mp negociabil pentru toată suprafața de 5598mp; doar pentru lotul cu casa 65 euro/mp Suprafata terenului: 5598,0 m2,

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.