Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Valcea, Pietrari  - 19000 EURO Proprietar 19000 €
Vanzare casa Valcea, Pietrari - 19000 EURO Pietrari, Pietrari , jud. Valcea

Vand casa renovata si modernizata.Termopane, usi interior, camere parchetate. Luminoasa, calduroasa si spatioasa, formata din sufragerie, doua dormitoare, hol, baie, bucatarie, veranda, camara si beci.Teren 1500 mp, deschidere la drum asfaltat 45 m. Proprietatea este formata din casa, bucatarie de vara din caramida, garaj, fanar si gradina.

19000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Valcea, Pietrari  - 39000 EURO Proprietar 39000 €
Vanzare casa 3 camere Valcea, Pietrari - 39000 EURO Pietrari, Pietrari , jud. Valcea

OCAZIE UNICA. Vand sau schimb cu apartament in Rm Valcea sau Bucuresti - zone civilizate, casa superba, in zona turistica, pitoreasca si spirituala (cu multe manastiri), la DN Rm. Valcea - Horezu, in centrul com. Pietrari - VL (in apropiere de Horezu, trovantii de la Costesti, culele de la Maldaresti, manastirile Horezu, Bistrita, Arnota etc), compusa din 3 camere cu etaj (la parter - living si garaj, la etaj - 2 camere, baie si bucatarie), anul de constructie 2016, suprafata construita desfasurata 136 mp, suprafata teren 168 mp, apa, canalizare, curent electric, incalzire prin sobe de teracota de foarte buna calitate. Contact Proprietar la telefon 0724382862.

39000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Valcea, Pietrari  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa 2 camere Valcea, Pietrari - 30000 EURO Pietrari, Pietrari , jud. Valcea

Casa se afla in comuna Pietrari, la 26 km de Rm. Valcea cu acces la drumul national DN Rm. Valcea-Tg. Jiu. Casa este constructie din lemn masiv, renovata total, racordata la canalizarea functionala , apa curenta, cablu tv, terasa acoperita, beci, etc. Curtea este de 599 mp cu acces la drumul comunal.Imobilul detine cadastru. Pretul este FIX.

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.