Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Nord - Pedagogic, 3 camere - 67 mp, etaj 3, centrală, termopan Agentie - 0 comision - exclusivitate 48900 €
Nord - Pedagogic, 3 camere - 67 mp, etaj 3, centrală, termopan Zona Nord, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

COMISION 0% LA CUMPARATOR! NORD – PEDAGOGIC, 3 CAMERE – 67 MP, ETAJ 3, CENTRALA, TERMOPAN. Zona linistita si verde, gradinita si cea mai buna scoala la 5 minute. Locuinta spatioasa si confortabila, ideala pentru o familie tanara. Bloc izolat, scara civilizata, spatii verzi, 2 locuri de joaca, 2 parcari. Interior generos, excelent compartimentat, bucatarie extinsa pe balcon, parchet lemn, termopan, centrala proprie, boxa.

48900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere | Ostroveni | Total Decomandat | Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 45000 €
Apartament 3 camere | Ostroveni | Total Decomandat | Comision 0% Ostroveni, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Vă propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat in Ostroveni vis a vis de Profi. Apartamentul este situat întru-un imobil cu 5 nivele, mansardat și are următoarea compartimentare: hol, bucătărie, living, baie, 2 dormitoare, un balcon închis cu o priveliște impresionantă. Sigurul perete care se afla spre exterior este izolat cu extrudat de 5 cm. În cazul în care nu v-am convins din descriere, vă invit să vizionați apartamentul, vă rog sa ne contactați la tel. 0721 373 944 pentru a stabili o întâlnire direct cu reprezentatul nostru de vânzări.

45000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spațiu comercial | Calea Lui Traian | 127 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 480 €
Spațiu comercial | Calea Lui Traian | 127 mp 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Vrei o locatie ultracentrala pentru afacerea ta ? Cauti un spatiu de restaurant in centrul Sibiului ? REMAX Grup De Lux va propune spre inchiriere spatiu comercial pe Calea Lui Traian la parterul cladirii in suprafata de 127 mp. Este pretabil pentru acitvitati comerciale cu destinatie auto , vulcanizare , service , magazin piese. Pentru mai multe informatii si detalii va astept la vizionare.

480 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere de vânzare în zona Nord Agentie - 0 comision - exclusivitate 41000 €
Apartament cu 2 camere de vânzare în zona Nord 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Acest apartament se afla amplasat intr-o zona foarte linistita, cu acces la punctele de interes social, cultural, precum scoli, gradinite, banci, etc. Proprietatea se afla in reprezentarea noastra exclusiva, fiind promovata cu comision 0% pentru comparator. Un avantaj il constituie faptul ca este montata centrala termica proprie, astfel exista autonomie din punct de vedere al termoficarii si al apei calde, costurile fiind diminuate si controlabile in mare masura, are 2 balcoane foarte spatioase si se va vinde complet mobilat.

41000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren intravilan Dealu Malului | Autorizatie constructie Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
Teren intravilan Dealu Malului | Autorizatie constructie 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux va ofera la vanzare un teren intravilan de 2044 mp cu o deschidere la strada de 35 ml. Terenul beneficiaza de utilitati ( apa, gaz, curent). Ca si zona este amplasat in cartierul rezidential Dealu Malului, zona in continua dezvoltare. Terenul este imprejmuit si autorizatia de constructie este scoasa. Daca doriti sa aveti linistea mult visata, aici este unul dintre locurile retrase dar in acelasi timp foarte aproape de centrul orasului. Pentru a stabili o vizionare va rog sa ma contactati la telefon 0721 373 944 Delia Doandes

85000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere Apartament 3 camere în zona Nord / comision 0 Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Inchiriere Apartament 3 camere în zona Nord / comision 0 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Fara comision la inchiriere, situat intr-un bloc in zona de Nord a orasului Ramnicu Valcea, va propun spre inchiriere imediata acest apartament cu 3 camere. Apartamentul este mobilat, pregatit sa ofere confort, luminozitate si o relaxare bine meritata! Este dotat cu aer conditionat si centrala termica astfel costurile de intretinere fiind foarte mici. Are bucataria mutata pe balcon , zona de luat masa, dormitorul matrimonial este separat. Baia este cu cada. Apartamentul este la prima inchiriere!

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare teren Dealul Malului | 0 % comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 55000 €
Vanzare teren Dealul Malului | 0 % comision 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux va ofera spre vanzare un teren cu o suprafata de 1470 mp in zona Dealul Malului . Toate utilitatile sunt aproape de proprietate. Zona are un potential extraordinar pentru a se construi case si alt tip de constructii . Pentru mai multe detalii și vizionări, ma puteți contacta la numărul de telefon 0721 375 150 - Neacșu Mihaela Cristina.

55000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Apartament 2 camere - Zona Nord - Comision 0% la cumparator Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Apartament 2 camere - Zona Nord - Comision 0% la cumparator 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Remax Grup de Lux Valcea va ofera spre vanzare - apartament cu 3 camere in zona Nord a orasului Ramnicu Valcea cu o suprafata utila 79 mp compus din spatiu deschis (bucatarie si Living) si 2 dormitoare spatioase, . In cazul in care doriti o vizionare sau doriti mai multe detalii legate de apartament, va rog sa ma contactati la numarul de telefon: 0721 373 488.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren Intravilan | Platforma Chimica | Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 332585 €
Teren Intravilan | Platforma Chimica | Comision 0% Sud, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

REMAX Grup de Lux - Valcea, vă propune spre vânzare un teren de construcţii pentru proiecte de tip industrial ! Terenul este pozitionat in imediata apropiere a soselei nationale , se invecineaza cu platforma chimica Oltchim si are o suprafata de 60470mp, cu un front stradal de 100ml. Ca si utilitati, dispune de curent, apa, gaze si canalizare Terenul are un POT de 35% cu un regim de inaltime P+2 si CUT: 1 Pret / mp : 5,5 euro Pentru mai multe detalii - Cosmin Nita - 0745 807 273.

332585 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Casa Moderna COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 175000 €
Casa Moderna COMISION 0% Morilor, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Iti doresti o casa la 5 minute de centrul orasului la un pret atractiv? Noi am gasit solutia. Casa 4 camere - 200 mp Living, 3 dormitoare,2 bai + bucatarie (Se vinde complet mobilata si utilata) Pentru detalii sunati la 0755351029 Adam Preoteasa RE/MAX Exclusivitate ! COMISION 0%

175000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Exclusivitate | Casa Unica | Comision 0% | Agentie - 0 comision - exclusivitate 146000 €
Exclusivitate | Casa Unica | Comision 0% | 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de lux ofera spre vanzare in Zona Copacelu, in Ramnicu Valcea , o casa moderna , cu o suprafata utila de 124 mp si teren aferent de 800 mp, cu o compartimentare bine gandita si functionala, cu finisaje de calitate si in culori calde care te cuceresc de la prima vedere! Casa compusa din : - camera de vara - 2 dormitoare - living - bucatarie -baie - camera neamenajata -beci -terasa Materialele din care este executata construtia sunt dintre cele mai bune, fiind construita in anul 2006, in mod responsabil si cu materiale de calitate. Din punct de vedere energetic, locuinta este foarte bine izolata, iar incalzirea se face cu ajutorul centralei. In curte se afla 2 locuri de parcare + Anexe - Foisor hexagonal - Gratar - Cabanuta (poate fi folosita bucatarie de vara ). Curtea din fata casei este foarte frumos amenajata, cu foarte multa verdeata. Terenul si casa este imprejmuit tot de gard beton , iar in fata casei gard beton cu stalpi imbbracati in piatra, porti fier forjat. Daca nu te-am convins din descriere nu ezita sa ma contactezi pentru a viziona impreuna Micul colt de rai ! Rebegel Dragos 0721373745

146000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Centru Ramnicu Valcea - Apartament 2 camere - Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 38000 €
Centru Ramnicu Valcea - Apartament 2 camere - Comision 0% Central, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux Valcea iti propune un apartament cu 2 camere, total decomandat, cu pozitionare ideala, in zona centrala. Apartamentul este compus din doua camere - dormitor si un living spatios si luminos, cu posibilitate de transformare in dormitor, precum si o baie si o bucatarie. Apartamentul se vinde mobilat. Datorita pozitionarii, acesta este ideal pentru locuit, cat si pentru a fi inchiriat in regim hotelier sau pe termen lung. Pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare, puteti sa ma contactati la 0763899969 .

38000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren Ramnicu Valcea / Strada Arinilor COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 66306 €
Teren Ramnicu Valcea / Strada Arinilor COMISION 0% 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Agentia REMAX Grup de Lux va propune spre vanzare un teren de 1542 Mp, cu o deschidere la strada de 26 m. Terenul se afla pe Str. Arinilor, nr 3 din Ramnicu Valcea. Aceasta oferta reprezinta o oportunitate pentru oricine doreste sa isi construiasca o casa sau sa o renoveze pe cea existenta intrucat racordurile la gaz ,curent si apa sunt deja efectuate. Datorita pozitionarii si suprafetei , acest teren este pretabil si pentru dezvoltare pe plan rezidential. Pentru o gama mai larga de proprietati va asteptam pe site-ul nostru. https://www.remax.ro/agentii/ramnicu-valcea/re-max-grup-de-lux-3

66306 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inedit| Casa Ocnele Mari| Comision 0%| Agentie - 0 comision - exclusivitate 160000 €
Inedit| Casa Ocnele Mari| Comision 0%| 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux vă oferă în exclusivitate - cu COMISION ZERO la cumpărare - o casă specială, cu o suprafață mai mult decât generoasă, o arhitectură inteligentă și o distribuție ingenioasă a camerelor la interior. Casa se află pe strada Carpenis ,nr 5 , într-una din cele mai curate, liniștite strazi din Ocnele Mari, beneficiind de deschidere la două străzi, un teren suficient pentru activitățile unei familii numeroase și diverse îmbunătățiri care aduc satisfacție celor care locuiesc în ea. Casa este formata din Demisol =36 mpu + Parter=77,33 mpu+ Etaj 1=48,77 mpu. Casa este construită din cărămidă, cu fundații solide. Aceasta este pretabila pentru o familie numeroasa, dar si pentru inchiriere in regim hotelier. In curte se mai afla o cabanuta si un garaj pentru masina. Oferta este deosebita prin calitatea constructiei si a finasajelor dar mai ales de pozitia imobilului . Va asteptam la vizionare! 0721373745

160000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 3 Camere Mobilat si Utilat Modern Traian COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Apartament 3 Camere Mobilat si Utilat Modern Traian COMISION 0% Traian, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux va ofera spre cumparare cu COMISION 0% un apartament mobilat si utilat modern, cu 3 camere, in zona Traian, lux si confort intr-o zona linistita. Apartamentul este compus din living, 2 dormitoare, bucatarie, baie, hol, dressing si a fost amenajat cu un design interior modern, pentru a satisface cele mai pretentioase cerinte in ceea ce priveste confortul si eleganta. Locuinta este luminoasa, dispune de centrala termica proprie, ferestre tip termopan, parchet in zona de zi si dormitoare, gresie in bucatarie si baie, este complet mobilata si utilata cu electrocasnice de ultima generatie iar cladirea este dotata cu acoperis. Imobilul se afla intr-o zona primitoare in vecinatatea apropiata a multor puncte de interes cum ar fi scoli, gradinite, terenuri de joaca, magazine, piete si supermarketuri. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0755351029

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren Goranu | 1035 mp | Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 27000 €
Teren Goranu | 1035 mp | Comision 0% Goranu, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux va propune un teren intravilan in Goranu, strada Izlazului cu o suprafata de 1035 mp si deschidere de 20 ml. Daca doriti sa achizitionati un teren fie pentru o casa sau investitie, aceasta este zona perfecta. Utilitatile se afla in proximitatea terenului. Contact 0721 373 944

27000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren Calea lui Traian-Lenin Sud | Comision 0 % Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Vanzare teren Calea lui Traian-Lenin Sud | Comision 0 % 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux va ofera spre vanzare un teren cu suprafata de 1000 mp in zona Lenin Sud.Această zonă este într-un proces continuu de dezvoltare, cu potențial extraordinar de investiții pentru case, duplexuri, blocuri. Toate utilitatile sunt aproape de proprietate. Terenul se poate vinde si in doua parcele a cate 500 mp fiecare, ambele cu o deschidere de 20 ml. Conform Certificatului de urbanism este situat in Intravilan , cu posibilitate pentru constructii civile. Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta la numărul de telefon 0721 375 150 - Neacșu Mihaela Cristina.

65000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Apartament 4 camere Zona Nord-Republicii | Comision 0 % Agentie - 0 comision - exclusivitate 83000 €
Apartament 4 camere Zona Nord-Republicii | Comision 0 % 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux va ofera spre vanzare un superb apartament cu 4 camere in zona Nord-Republicii, cu o suprafata utila de 83.80 mp utili. Apartamentul este la etajul 4, este total decomandat, foarte ingrijit, complet mobilat si utilat, dotat cu centrala termica. Apartamentul are urmatoarele suprafete : -bucatarie 10.72 mp -hol 1 3.48 mp -camera de zi 18 mp -baie 3.40 mp -hol 2 11.39 mp -baie 4.09 mp -dormitor 11.83 mp -camera 10.43 mp -camera 10.46 mp -balcon 1 3.80 mp -balcon 2 3.84 mp Apartamentul are o pozitionare ideala , este situat intr-o zona cu multiple facilitati , la cativa pasi de magazine ,scoli ,transport public,spitalul Judetean si altele. Pentru mai multe informatii si vizionari , va stam la dispozitie la numarul de telefon 0721 375 150 Neacsu Mihaela Cristina.

83000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Ostroveni | Comision 0 % Agentie - 0 comision - exclusivitate 57500 €
Apartament 3 camere Ostroveni | Comision 0 % Ostroveni, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere la intrare pe Bulevardul Tineretului , avand o suprafata utila de 69.04 mp . Apartamentul este la etajul 4,beneficieaza de lift ,este total decomandat .foarte ingrijit si are urmatoarele suprafete: -dormitor 14.32 mp -dormitor 11.56 mp -camara 1.19 mp -baie 5.21 mp -bucatarie 6.64 mp -camera de zi 16.03 mp -hol 12.25 mp -debara 1 0.92 mp -debara 2 0.92 mp -balcon 8.69 mp Apartamentul se va vinde nemobilat , asadar viitorul proprietar il poate amenaja dupa bunul plac. Apartamentul are o pozitionare ideala , este situat intr-o zona cu multiple facilitati , la cativa pasi de magazine ,scoli ,transport public si altele. Apartamentul este disponibil incepand cu data de 01:11:2019. Pentru mai multe informatii si vizionari ma puteti contacta la numarul de telefon 0721 375 150 Neacsu Mihaela Crsitina.

57500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera etajul 1 | Zona Nord | Comision 0 % Agentie - 0 comision - exclusivitate 27000 €
Vanzare garsoniera etajul 1 | Zona Nord | Comision 0 % 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux va ofera spre vanzare o garsoniera in zona Nord-Republicii la etajul 1. Garsoniera are o suprafata utila de 26.36 mp si totala de 28.12 mp. Garsoniera este formata din camera de zi, bucatarie , baie si logie. Proprietatea se afla intr-o zona cu multiple facilitati in zona, magazine, scoli , farmacii ,spitalul Judetean ,transport public si multe altele. Garsoniera necesita renovare. Pentru mai multe informatii si vizionari ma puteti contacta la numarul de telefon 0721 375 150 Neacsu MIhaela Cristina.

27000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 Camere COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 29000 €
Apartament 2 Camere COMISION 0% Ostroveni, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux va ofera spre cumparare cu COMISION 0% un apartament cu 2 camere in zona Cina Apartamentul este compus din dormitor, living, hol, bucatarie, baie cu geam, balcon. Imobilul se vinde complet mobilat si utilat. Locuita este spatioasa, placuta si la un pret foarte bun. Pentru detalii sunati la numarul de telefon 0755351029 Adam Preoteasa

29000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spațiu comercial în zona Lenin Sud (vanzare/inchiriere) Agentie - 0 comision - exclusivitate 480000 €
Spațiu comercial în zona Lenin Sud (vanzare/inchiriere) Sud, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Imobil P+3E, amplasat în Lenin Sud, an de construcție 2019 Teren 260 mp, suprafața utilă 480 mp, suprafața construită 576 mp, Structura din beton armat , planșee din beton armat , fundații continue, închidere exterioară si compartimentări interioare. Clădirea are 12 de camere, 2 băi pe nivel , centrală pe gaze la fiecare nivel. Utilitati :energie electrică, gaze, apă, canalizare, internet fibră optică, telefon. Suprafețele pe nivele : -parter - 300 mp; -et 1,2,3 - 300 mp. Destinații posibile: Birouri, Clinică Medicală, Gradinită- after school, azil de batrani. Cladirea are posibilitatea de a fi transformata intr-un imobil cu destinatie rezidentiala.

480000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Apartament 2 camere | Comision 0% | Finantare Agentie - 0 comision - exclusivitate 50106 €
Apartament 2 camere | Comision 0% | Finantare 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Cel mai nou ansamblu rezidențial din orasul Ramnicu Valcea, vă propune în EXCLUSIVITATE ,cu comision 0% spre vânzare apartament de 2 camere decomandate cu o suprafață utilă de 59 mpu. Ansamblul rezidențial e amplasat pe Bulevardul Dem Radulescu, Localizarea acestuia prezintă acces facil către toate punctele de interes principale din zonă! Promitem cel mai bun raport calitate-pret, cea mai bună localizare disponibilă în zonă. Avantajele proiectului : - loc de parcare inclus în preț - cel mai bun raport calitate-preț - compartimentări inteligente - drumuri asfaltate - spații verzi, loc de joacă pentru copii - cea mai bună localizare din zonă - cel mai mare potential de creștere al prețului pe metru pătrat, zonal Modalitatea de plată este de asemenea flexibilă, acceptăm credit bancar (Prima Casă, Credit Ipotecar ) sau plata in tranșe . Oferta valabilă în limita stocului disponibil! Pentru mai multe detalii contacteaza-ne acum la telefon 0748 80 72 73

50106 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casă 4 camere | Comision 0% | Cartier Rezidential Agentie - 0 comision - exclusivitate 218000 €
Casă 4 camere | Comision 0% | Cartier Rezidential 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Exclusivitate! Comision 0% la cumparare! RE/MAX Grup De Lux ofera spre vanzare , o casa moderna cu 4 camere , cu o suprafata utila de 180 mp si teren aferent de 420 mp, cu un regim de inaltime de P+ E+ M cu o compartimentare bine gandita si functionala , cu finisaje de calitate si in culori calde care te cuceresc de la prima vedere! Parterul este format din hol de acces , living spatios unde serile friguroase te poti incalzi la semineu, dormitor cu baie, bucatarie luminoasa, terasa , baie , spatiu de depozitare, accesul la etaj se face printr-o scara interioara unde se regasesc, 2 dormitoare ambele cu baie proprie, iar la mansarda se afla o camera open space , care cu usurinta poate fi compartimentata. In curte se afla 2 locuri de parcare + garaj , iar in spate se afla o anexa cu baie proprie si gratar. Oferta este deosebita prin calitatea constructiei si a finisajelor! Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati!

218000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 3 camere/ Comision 0 la cumparator/ Et 1/Oportunitate Agentie - 0 comision - exclusivitate 69000 €
Apartament 3 camere/ Comision 0 la cumparator/ Et 1/Oportunitate 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux Valcea iti propune sa te simti ca acasa, intr-un apartament cu 3 camere,mobilat, luminos, spațios, in zona Ostroveni. Imobilul se oferă spre vânzare complet mobilat și utilat, exact cum se observa în pozele de prezentare. Accesul facil spre toate zonele orașului se îmbină armonios cu poziția ușor retrasa a blocului, ceea ce conferă liniște. Avantaje: • Apartamentul este mobilat și utilat cu foarte mult bun gust. • Mobilierul fiind făcut la comanda, se încadrează perfect în spatiile din apartament. • Electrocasnicele sunt incorporate în mobila. Suprafata utila de 79 mp + balcon si compartimentarea eficienta il fac sa fie un apartament placut in care va puteti relaxa cu familia dupa o zi aglomerata. Imobilul este impartit in 2 dormitoare, un living generos cu bucatarie deschisa, un hol si o baie. In cazul în care doriți sa vizionați apartamentul va rog sa ma contactați la tel. 0721 373 488

69000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spațiu comercial de închiriat | Ultracentral Agentie - 0 comision - exclusivitate 1950 €
Spațiu comercial de închiriat | Ultracentral Central, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Vrei o locatie ultracentrala pentru afacerea ta ? REMAX Grup de Lux va propune spre inchiriere spatiu comercial in Piata Centrala la parterul cladirii in suprafata de 93 mp. Accesul in spatiu se face atat din Ana Ipatescu cat si pietonala; acest spatiu este ideal pentru casa de pariuri, farmacie sau alte activitati pentru alimentatie publica. De asemenea este pretabil pentru librarie,activitati extrascolare, sediu de firma, etc. Pentru mai multe informatii si detalii va astept la vizionare.

1950 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Casă + Teren Ultracentral Agentie - 0 comision - exclusivitate 135000 €
Casă + Teren Ultracentral 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Una dintre puținele case unifamiliale din zona centrală a orașului, amplasată retras față de străzile cu circulație, cu o curte spațioasă ce oferă intimitate și în același timp prezenta ultracentrala, proprietatea pe care v-o propunem vă oferă 4 dormitoare, camere înalte și o mansardă cu acces pe scară interioara. Casa este oferită în exclusivitate de REMAX Grup de Lux, cu COMISION 0% pentru cumpărător, și poate fi cumpărată la un preț mediu pentru zona în care se află, reprezentând astfel o bună oportunitate pentru o investiție. La fel de bine poate fi transformată în sediu de firmă, în spațiu pentru cazare în regim hotelier sau într-o locuință luxoasă. Imobilul nu a fost renovat în ultimii ani, dar se prezintă într-o stare acceptabilă, care permite modernizarea sa cu costuri rezonabile. Terenul are deschidere la strada V. Olanescu, cu posibilitatea de amenajarea a unui punct Belvedere și de extindere a grădinii cu spații verzi spectaculoase. Pentru colaborări și/sau informații suplimentare vă rog să mă contactați pe telefonul 0755351029

135000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 3 camere | Central | Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 55500 €
Apartament 3 camere | Central | Comision 0% Central, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Professionals va prezinta spre vanzare un apartament cu 3 camere amplasat in zona centrala, pe Aleea Muzicii, la doar cativa metri de Kaufland si de Catedrala din Ostroveni. Apartamentul se afla la etajul 14 al unui ansamblu de 16 etaje. Apartamentul este finalizat recent cu materiale de cea mai buna calitate, , iar din punct de vedere al compartimentarii, este format dintr-o bucatarie cu living, o toaleta, si doua dormitoare. Suprafata utila totala este de 62 de metri patrati, fiind locuinta perfecta pentru o familie la inceput de drum, cu maxim doi copii . In apropiere gasim numeroase restaurante, terase, centrul , institutii administrative, educative si financiare , supermarket . Ansamblul dispune de o parcare privata , spatii verzi si locuri de joaca amenajate pentru copii . Daca nu v-am convins de descriere va invit sa vizionam impreuna imobilul stabilind o programare, tel 0745807273 . Cosmin Nita, RE/MAX Professionals.

55500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren Ramnicu Valcea | 11066 mp | Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 165990 €
Teren Ramnicu Valcea | 11066 mp | Comision 0% 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

OPORTUNITATE DE INVESTITIE Exclusivitate | Comision 0% | Teren Dezvoltare imobiliara RE/MAX Professionals propune spre vanzare un teren cu o suprafata de 11066mp in zona Vladesti in Rm.Valcea. Terenul este lipsit de sarcini, nu face obiectul vreunei ipoteci, garantii, gaj, nu face obiectul nici unui litigiu. Categoriile functionale ale dezvoltarii si eventuale servituti: - locuinte, servicii, comert, dotari aferente private/ publice: spatii de joaca pentru copii, spatii publice, parcaje auto, alei pietonale, carosabil, etc. NU este imobil protejat sau in zona de protectie. Regimul tehnic din CU va fi stabilit prin PUZ. Terenul este parcelat in 4 parti si se poate vinde si separat : 1.1815 mp 2.2294 mp 3.4508 mp 4.2449 mp Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la 0745807273 sau pe e-mail la [email protected]

165990 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Apartament cu 3 camere | zona centrala | Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 71000 €
Apartament cu 3 camere | zona centrala | Comision 0% Central, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Comision 0% la cumparare! RE/MAX Professionals vinde apartament de poveste intr-o zona centrala. Imobilul in care se afla apartamentul este situat vis a vis de Kaufland, la cativa metri de Cama si Catedrala. Compartimentarea este ideala pentru a permite atat acomodarea unei familii, precum si separarea spatiului. Apartamentul are suprafata totala de 77 mp, imobilul dispunand de parcare privata. Posibilitate de finantare / rate / credit prima casa / credit ipotecar 2 Dormitoare 1 LIving 1 Bucatarie 1 Balcon 1 Baie 1 Dressing In imediata apropiere regasim centrul orasului Ramnicu Valcea, magazine, statii de taxi, politia, vama, catedrala ortodoxa. Imobilul se afla pe marginea raului Olanesti, beneficiind de o vedere splendida. Suna la 0745807273 daca vrei sa faci parte din poveste.

71000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.