Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 3 camere Valcea, Rosiile - 0 EURO Proprietar
Vanzare casa 3 camere Valcea, Rosiile - 0 EURO Rosiile, Rosiile , jud. Valcea

Daca locuiesti la oras si vrei sa te muti la tara, ai posibilitate de vanzare-cumparare. Casa traditionala cu 3 camere si prispa(poate fi renovata in acelasi mod traditional sau pe acelasi cadastru-intabulare cu aprobare de la primarie pentru( modificare si extindere) constructia oricarei forme de casa dorita), livada de diversi pomi fructiferi in jurul casei, cca 200 din care mai mult de 100 altoiti-diverse soiuri de meri,peri,pruni,gutui,ciresi, caisi,nectarine,nuci,visini, piersici..., peste 400 cuiburi de vita de vie, diversi arbusti fructiferi(coacaz negru si rosu, agris, mur fara ghimpi, goji, smochin, zmeura, capsuni, lonicera, catina,aluni), plante medicinale cultivate, flori cu o gama variata de tipuri(trandafiri, crini, lalele...) , teren pentru gradinarit, porumbei superbi diverse tipuri, posibilitate de crestere iepuri cu fanul din livada, posibilitate de crestere diverse pasari, magazie, cotete... In total 6000metri patrati. Deschidere la drum 50 %, teren neted si o pozitie foarte buna, loc linistit. Vecinii la distanta de cel putin 150 metri. Casa este in Rosiile jud Valcea. Doresc schimb cu locuinta la oras!

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Valcea, Rosiile - 0 EURO Proprietar
Vanzare casa 3 camere Valcea, Rosiile - 0 EURO Rosiile, Rosiile , jud. Valcea

Daca locuiesti la oras si vrei sa te muti la tara, ai posibilitate de vanzare-cumparare. Casa traditionala cu 3 camere si prispa(poate fi renovata in acelasi mod traditional sau pe acelasi cadastru-intabulare cu aprobare de la primarie pentru( modificare si extindere) constructia oricarei forme de casa dorita), livada de diversi pomi fructiferi in jurul casei, cca 200 din care mai mult de 100 altoiti-diverse soiuri de meri,peri,pruni,gutui,ciresi, caisi,nectarine,nuci,visini, piersici..., peste 400 cuiburi de vita de vie, diversi arbusti fructiferi(coacaz negru si rosu, agris, mur fara ghimpi, goji, smochin, zmeura, capsuni, lonicera, catina,aluni), plante medicinale cultivate, flori cu o gama variata de tipuri(trandafiri, crini, lalele...) , teren pentru gradinarit, porumbei superbi diverse tipuri, posibilitate de crestere iepuri cu fanul din livada, posibilitate de crestere diverse pasari, magazie, cotete... In total 6000metri patrati. Deschidere la drum 50 % teren neted si o pozitie foarte buna, loc linistit. Vecinii la distanta de cel putin 150 metri. Casa este in Rosiile jud Valcea. Doresc schimb cu locuinta la oras!

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 9 camere Valcea, Rosiile - 17300 EURO Proprietar 17300 €
Vanzare casa 9 camere Valcea, Rosiile - 17300 EURO Rosiile, Rosiile , jud. Valcea

Vand casa "la rosu" comuna Rosiile, judetul Valcea, la strada principala. Casa are 3 etaje, demisol, parter si mansarda, are 9 camere si o suprafata de 270 mp. Casa este racordata la curent si are receptia facuta. La poarta se afla apa si canalizare. Terenul total are in jur de 1800 mp, in spate se afla o vie. In curtea din fata se afla o fantana si un patul. Pana in acest punct, constructia a costat peste 33.000 de euro (doar materiale+manopera, fara teren). Pretul de vanzare este redus pentru ca m-am mutat definitiv in Italia si nu doresc sa mai investesc in aceasta vila.

17300 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Valcea, Rosiile - 17300 EURO Proprietar 17300 €
Vanzare casa 5 camere Valcea, Rosiile - 17300 EURO Rosiile, Rosiile , jud. Valcea

Casa la rosu in com. Rosiile, jud. Valcea str principala Vand casa "la rosu" comuna Rosiile, judetul Valcea, la strada principala. Casa are 3 etaje, demisol, parter si mansarda, are 9 camere si o suprafata de 270 mp. Casa este racordata la curent si are receptia facuta. La poarta se afla apa si canalizare. Terenul total are in jur de 1800 mp, in spate se afla o vie. In curtea din fata se afla o fantana si un patul. Pana in acest punct, constructia a costat peste 33.000 de euro (doar materiale+manopera, fara teren). Pretul de vanzare este redus pentru ca m-am mutat definitiv in Italia si nu doresc sa mai investesc in aceasta vila.

17300 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.