Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Valcea, Runcu - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Runcu - 25000 EURO Runcu, Runcu , jud. Valcea

Vand o proprietate in suprafata de 13361 mp compusa din: CASA + TEREN cu dependinte aflata intr-o frumoasa zona deluroasa, localizata pe vatra satului VALEA BABEI, comuna RUNCU, judetul VALCEA. Casa locuibila din lemn acoperita cu tigla, patru compartimentari cu anexe, imprejmuita cu gard, fantana in curte si curent electric. Terenul in suprafata de 13361 mp (intravilan si extravilan) intabulat in registrul agricol. Terenul descris aici cuprinde: livada pomi fructiferi, padure, helesteu, casa, deschidere ampla catre drum, terenul fiind partial imprejmuit. Localitatea situata intre cele 2 rauri: OLT si TOPOLOG. Altitudine 600 m fata de nivelul marii. Distanta din localitate si cele doua orase (Ramnicu Valcea 18 km, drum asfaltat) (Curtea de Arges 24 km, cu acces la viitoarea autostrada SIBIU-PITESTI) o face accesibila din acest punct de vedere. Trecand prin localitatea Cepari si localitatea Tigveni sunt doar 8 km. Pret 25000 euro, negociabil. Detalii la telefon: 740 - arata telefon -

25000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Valcea, Runcu - 10504 EURO Proprietar 10504 €
Vanzare casa 2 camere Valcea, Runcu - 10504 EURO Runcu, Runcu , jud. Valcea

casa cu 2 camere, bucatarie,curte si teren(cca 2 hectare cu livada pomi fructiferi) anexe gospodaresti (patul , magazie,) situata in Jud Valcea- comuna Runcu, sat Valea Babei, (la cca 20 km de Rm Valcea), acces la mijloace de transport in comun. Mai multe relatii la nr telefon: 0740 147 895 - SORIN Suprafata utila: 60,0 m2,

10504 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Valcea, Runcu - 111 EURO Proprietar 111 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Runcu - 111 EURO Runcu, Runcu , jud. Valcea

Vand teren in comuna Runcu la aproximativ 13 km de oras ,ideal pentru cei care vor sa faca o pensiune sau o ferma .Tot terenul are 33000 mp cu 1.20euromp in mare parte se invecineaza cu izlazul comunal sau padurea, pe teren sunt nuci,meri,peri ,piersici ,ciresi ,pruni etc ..Mentionez ca sunt proprietar cu acte in regula .Pret negociabil ! Mai multe detali la telefon ! 754 - arata telefon -

111 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Valcea, Runcu - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Valcea, Runcu - 0 EURO Runcu, Runcu , jud. Valcea

vind urgent teren in suprafata de 6610 mp, cu 8 lei mp, cu acte de proprietate in regula in com. runcu jud. rm- valcea teren intra si extravilan, cu destinatie multipla ca locuinta , scop agricol, apicol sau comercial, cu sursa de apa si curent electric linga poarta, terenul este central, sosea asfaltata, deschidere poarta 4m iar laturile terenului sint de 80 m latime, si 84 m lungime, ff aproape de primarie, scoala, biserica, farmacie magazim mixt- alimentar, foarte aproape de oras aproximativ 14 km, in apropiere in zona sint multe statiuni turistice si balneare, zona este superba locatia este indicata pe harta pretul este negociabil avantaj pentru cumparator.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Valcea, Runcu - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Valcea, Runcu - 0 EURO Runcu, Runcu , jud. Valcea

vind urgent teren constructii cu laturile de 80 m latime si 84 metri lungime cu acte de proprietate in regula cu 7 lei mp terenul are o suprafata de 6610 mp se poate negocia teren intra si extravilan se poate folosi si cu scop agricol apicol sau comercial sursa de apa si curent electric foarte aproape de poarta gradina e imprejmuita cu gard teren ff central cu sosea asfaltata aproape de primarie scoala dispensar medical farmacie biserica magazin alimentar si mixt ff aproape de oras la 14 km de rm- valcea si foarte aproape de statiuni turistice si balneare ca calimanesti caciulata olanesti govora-bai zona este superba cumparatorul va avea parte si de un bonus neasteptat terenul se afla in com runcu jud rm- valcea se vede pe harta localizarea.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Valcea, Runcu - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Valcea, Runcu - 0 EURO Runcu, Runcu , jud. Valcea

Vand teren in suprafata de 8700mp.cu pomi fructiferi. Liniste.si o bucata de 2800mp cu cadastru. La 20km de la rm. Valcea. In sat Surpati com. Runcu.drum cu asfalt. Pret 10 lei /mp.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Valcea, Runcu - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare casa 3 camere Valcea, Runcu - 18000 EURO Runcu, Runcu , jud. Valcea

Casa se afla in centrul satului SURPAȚI com RUNCU Jud.Valcea la 12 km de oras, are o suprafata de 130m2 locuibila 3 camere +timnic cu 2 camere ,In jurul casei 2ha.teren cu Pomi fructiferi lumina trasa, apa potabila in fata casei. Vecini foarte linistiti ,La 100m de casa magazin alimentar biserica ortodoxa ,drumul de piatra pe o distanta de 100m pina la cel asfaltat.Facilitati : o suprafata de 2800m2 padure de fag alaturi de casa cu titlu de propietate, sobe de teracota functionabile, semnal foarte bun ptr toate retelele .Nu avem in sat tigani sau rudari este o zona foarte linistita ptr cei care vor sa creasca animale avind posibil de a gasi multe terenuri de vnzare in apropierea casei mele .Vnzator NELUȚ VACALIE TEL. 753 - arata telefon - .In PREȚ sunt incluse si perfectarea actelor.

18000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 6610 mp Valcea, Runcu - 46270 EURO Proprietar 46270 €
Vanzare terenuri agricol 6610 mp Valcea, Runcu - 46270 EURO Runcu, Runcu , jud. Valcea

Gradina care poarta mirosul parfumului de salcami si flori detei vind urgent teren constructii cu laturile de 80 m latime si 84 metri lungime cu acte de proprietate in regula cu 7 lei mp terenul are o suprafata de 6610 mp se poate negocia teren intra si extravilan se poate folosi si cu scop agricol apicol sau comercial sursa de apa si curent electric foarte aproape de poarta gradina e imprejmuita cu gard teren ff central cu sosea asfaltata aproape de primarie scoala dispensar medical farmacie biserica magazin alimentar si mixt ff aproape de oras la 14 km de rm- valcea si foarte aproape de statiuni turistice si balneare ca calimanesti caciulata olanesti govora-bai zona este superba cumparatorul va avea parte si de un bonus neasteptat terenul se afla in com runcu jud rm- valcea se vede pe harta localizarea.

46270 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.