Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Valcea, Sirineasa  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Valcea, Sirineasa - 0 EURO Sirineasa, Sirineasa , jud. Valcea

Vand padure Babeni( Bonciu) in suprafata de 10000mp. Relativ tanara 50 de ani. Cu diverse soiuri de copaci foiase ciresi nuc brad. Este asezata exact langa case dupa terminarea satului. Asezare superba eventual posibilitati de realizare cabana de vacanta sau alte avantaje. Mai detin un teren agricol de 3300 de mp foarte aproape de centrul Babeniului aproape de primarie. Accept si diverse oferte eventual cu case si terenuri in Sirineasa.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Valcea, Sirineasa  - 29000 EURO Proprietar 29000 €
Vanzare casa 4 camere Valcea, Sirineasa - 29000 EURO Sirineasa, Sirineasa , jud. Valcea

Vand gospodarie situata la 28 km de Rm Valcea, formata din casa de 100 mp pe un nivel (beci+parter+pod), garaj cu intrare din strada cu beci sub el, bucatarie de vara din lemn, patul, plus alte anexe. Casa e situata la sosea, vis-a-vis de cismeaua si biserica din satul Ciorasti - comuna Sirineasa. Este locuita, complet functionala, se vinde partial mobilata si utilata. Este alcatuita din: hol. 4 camere, bucatarie, baie cu wc, camara, balcon cu scara exterioara, 2 beciuri plus unul sub garaj. Are termopane, apa curenta, incalzire cu centrala pe lemne si calorifere, plus sobe in camere. Curtea are 500 mp teren constructii, e betonata la intrare si acoperita cu vita de vie, iar gradina are inca 305 mp teren arabil. Pretul este usor negociabil. Exista si posibilitatea achizitionarii mai multor loturi de teren arabil pentru cine e interesat, teren arabil, livada cu pruni, teren cu vita de vie. Dar pentru acestea se discuta separat, in functie de solicitare. Este casa ideala pentru cine doreste sa se retraga la tara, departe de zgomotul orasului avand toate accesoriile necesare intr-o gospodarie

29000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Valcea, Sirineasa  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare casa 2 camere Valcea, Sirineasa - 15000 EURO Sirineasa, Sirineasa , jud. Valcea

Casa este situata in centrul comunei Șirineasa cu deschidere la drum national, are teren aferent de 1000 m.p., este intabulata . Mai multe detalii la tel. 740 - arata telefon - . Casa necesita renovare sau reconstructie. Este pretabila pentru reconstructie daca este cineva dornic sa investeasca intr-o zona frumoasa cu multa vegetatie si aer curat. Comuna Șirineasa este o comuna prospera cu localnici harnici si ospitalieri.

15000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.