Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Valcea, Tomsani - 6 EURO Proprietar 6 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Tomsani - 6 EURO Tomsani, Tomsani , jud. Valcea

De vanzare teren de 5000 mp pana la calea ferata(cum se vede in poza) Pretul este de 6,5 euro pe metru patrat, nediscutabil. Este localizat in centrul comunei, aproape de primarie. De asemenea de vanzare sunt si 3000 mp de la calea ferata pana la Bistricioara, extindere extra-vilana a terenului mentionat anterior

6 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Valcea, Tomsani - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Valcea, Tomsani - 0 EURO Tomsani, Tomsani , jud. Valcea

Vand ograda cu pruni , meri si loc de casa intravilan cu o suprafata de 2682 mp, pe care este construita o cabanuta de vara dotata cu, curent electric, apa curenta, cablu tv si posibilitatea de racordare la canalizare , care trece pe la poarta . Se afla la 200 m de primaria com. Tomsani , 5km de orasul Horezu , 42 km de Rm Valcea 8 km de manastirea Bistrita , 7 km de manastirea Hurezi si 4 km de muzeul Trovantilor de la Costesti ! Cadastru si toate actele sunt in regula. Deschiderea la strada este de 30 ml. Pret. 4euro mp ( 51000 lei).Pretul este negociabil ! Aceasta cabana intra in pret !

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri constructii Valcea, Tomsani - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri constructii Valcea, Tomsani - 0 EURO lunar Tomsani, Tomsani , jud. Valcea

Teren in intravilanul comunei Tomsani, loc excelent pentru orce fel de constructie , partea din fata imprejmuita cu gard de beton de 50 m ,loc elegant cu aces la drum , curent electric, apa, etc .

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 6 camere Valcea, Tomsani - 46000 EURO Proprietar 46000 €
Vanzare casa 6 camere Valcea, Tomsani - 46000 EURO Tomsani, Tomsani , jud. Valcea

Casa in zona linistita, peisaj superb cu Muntii Capatanii din Parcul national Buila-Vanturarita, in spate padure de fag si salcam, cu aer puternic ionizat, zona turistica categoria A pentru traditionala ceramica de Horezu si numeroasele manastiri ctitorite de Brancoveanu. Suprafata utila 120mp, P+M, 6 camere, 2 beciuri, 2 bai, living 32mp, termopane, izolatie termica exterioara, centrala termica, cablu TV, apa proprie. O aripa este la rosu. Teren 2900mp, deschidere la strada 80m, pretabila pensiune., Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 2, numar camere: 6, numar bai: 2, suprafata utila: 120, suprafata totala: 2900, suprafata construita: 120, anul constructiei: 1954

46000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Valcea, Tomsani - 37000 EURO Proprietar 37000 €
Vanzare casa 3 camere Valcea, Tomsani - 37000 EURO Tomsani, Tomsani , jud. Valcea

Vand sau schimb casa in Tomsani, sat. Bogdanesti, jud. Valcea, cu apartament, este asezata pe un drum asfaltat paralel cu drumul judetean Rm.Valcea- Targu-Jiu, la 4 Km de Horezu si 35Km de Rm.Valcea, racordata la apa, canal, curent, tigla, termopan, pardoseala lacuita, sobe teracota, utilata si mobilata, demisol: bucatarie, camara, loc servire a mesei, hol, camera tehnica si debara, parter: trei camere hol cu destinatie living si baie, 74mp amprenta la sol, teren 889mp ,inconjurata de foarte multa verdeata si distanta intre vecini.

37000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.