Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  apartament  cu 3 camere  decomandat Valcea, Valea Raului  - 51000 EURO Proprietar 51000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Valcea, Valea Raului - 51000 EURO Valea Raului, Valea Raului , jud. Valcea

vand urgent apartament 3 camere,decomandat,zona Calea lui Traian,vis a vis de Elegant. apartamentul este constituit din sufragerie,doua dormitoare,doua bai,bucatarie si doua balcoane exterioare,spatioase la strada principala. unul dintre balcoane are acces atat din sufragerie cat si din bucatarie. mentionez ca apartamentul are o renovare recenta a baii principale. in camere exista parchet natural de foarte buna calitate.

51000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa Valcea, Valea Raului  - 25 EURO Proprietar 25 €
Vanzare casa Valcea, Valea Raului - 25 EURO Valea Raului, Valea Raului , jud. Valcea

Casa cu gospodarie si teren 8000 mp, com. Galicea, sat Valea Raului Vand casa cu gospodarie in com. Galicea, sat Valea Raului, judet Valcea.- Suprafata totala teren 8000 mp, din care 3000 mp intravilan (construibil si arabil), iar 5000 mp extravilan (livada). La cerere se poate achizitiona separat si padurea din spate cu o suprafata de 3000 mp.- Casa este in stare buna, din caramida, cu 3 camere + hol.- Alte facilitati: cai de comunicatie asfaltate, curent electric, cablu TV, internet, mijloc de transport.Zona linistita, pitoreasca, fiind localizata la aprox. 20 km fata de Rm. Valcea. Acces la scoala si gradinita.Pentru alte detalii, va stau la dispozitie., Incalzire: Lemn, Stadiul constructiei: Finalizat, suprafata utila: 60, suprafata totala: 8000

25 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.