Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  25 ha Valcea, Valeni (Pausesti)  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare terenuri constructii 25 ha Valcea, Valeni (Pausesti) - 50000 EURO , Valeni (Pausesti) , jud. Valcea

vand 2,5 ha teren extravilan langa Statiunea Govora vand 2,5 ha teren extravilan fanate, deal Scopot in Pausesti-Otasau, drum de acces, deasupra statiunii Govora., suprafata totala: 25000

50000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  800 mp Valcea, Valeni (Pausesti)  - 4799 EURO Proprietar 4799 €
Vanzare terenuri constructii 800 mp Valcea, Valeni (Pausesti) - 4799 EURO , Valeni (Pausesti) , jud. Valcea

Teren 800mp Vând 800mp Teren Intravilan in Loc.Pausesti-Otasau,chiar în centrul Localitatii,langa Primărie la circa 2Km de Stațiunea Băile Govora,având în apropiere la circa 5-6km Obiectivele Turistice Mănăstirea Dintr-un Lemn,Mănăstirea Surupatele,Benzinarie,la 300m de Farmacie,Magazin,Posta,Politie,avand toate utilitățile, Curent,Apa,Tv,Internet.Beneficiati de o deschidere foarte mare,toate actele sunt in regula,Intabulare,Schița,Carte Funciara etc absolut tot.Terenul se vinde împrejmuit și amenajat cu gazon și Tui exact ca in poze. Relatii si pret la tel.

4799 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.