Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 3 camere Valcea, Zavideni - 8422 EURO Proprietar 8422 €
Vanzare casa 3 camere Valcea, Zavideni - 8422 EURO Zavideni, Zavideni , jud. Valcea

Casa se afla in Zavideni, in zona bisericii, este compusa din 3 camere, pivnita, veranda. Terenul afrrent casei este de 1200 mp ( vita de vie, gradina, curte) strada este asfaltata cu apa si gaz la poarta. Toate actele la zi plus teren pe lunca gratis.

8422 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Valcea, Zavideni - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare casa 2 camere Valcea, Zavideni - 17000 EURO Zavideni, Zavideni , jud. Valcea

Vand casa in Zavideni, la 41 de km de Rm valcea,2 camere,baie si bucatarie racordate la apa si canalizare. Usi metalice,termopane,2 intrari,semimobilata,sobe de teracota. Terasa acoperita,curtea betonata,beci. Dependinte: magazie,sopron si bucatarie de vara cu placa de beton cu posibilitatea de a mai ridica un nivel. Fantana in curte,vita de vie,pomi fructiferi,gradina de legume,gradina de flori.

17000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Valcea, Zavideni - 14940 EURO Proprietar 14940 €
Vanzare casa 3 camere Valcea, Zavideni - 14940 EURO Zavideni, Zavideni , jud. Valcea

vand casa in judetul valcea, sat zavideni, casa veche dar solida,curte, conectata la curent electric. Exista posibilitatea de a va conecta la gazele si canalizare. Mult mai multe detalii la telefon. Va multumesc. Luminita.

14940 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Valcea, Zavideni - 4699 EURO Proprietar 4699 €
Vanzare casa 5 camere Valcea, Zavideni - 4699 EURO Zavideni, Zavideni , jud. Valcea

Vand superba propietate cu 2case plus o anexa cu o camera si o bucatarie de vara , casa mare compusa din 3camere16mp,bucatarie,baie si sala de 50mp inchisa ,casa mica cu o camera16mp , bucatarie20mp,baie cu cada ,gresie si faianta , camerele cu parchet si sobe de teracota cu gaze si lemne , cotet pentru gaini si porci (constructie cu beton si caramida) curte superba betonata si imprejmuita cu gard metalic si beton , gradina cu zarzavaturi si pomi fructiferi, pamant agricol cu porumbi vita de vie .

4699 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.