Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Vaslui, Balteni  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Vaslui, Balteni - 0 EURO Balteni, Balteni , jud. Vaslui

Vand teren extravilan Curti-Constructii in suprafata de 2193mp in acte 3300mp masurati, cu deschidere generoasa la strada asfaltata (33ml), vis-a-vis de Pensiunea "Curtea Domneasca". Terenul se afla intr-o zona cu un peisaj exceptional, al Rezervatiei Forestiere si Botanice Balteni. Pe teren se afla un fost restaurant in suprafata de 250mp care vine cadou la achizitionarea terenului.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Vaslui, Balteni  - 8000 EURO Proprietar 8000 €
Vanzare terenuri constructii Vaslui, Balteni - 8000 EURO Balteni, Balteni , jud. Vaslui

Vand teren intravilan cu o suprafata de 700 m² in jud. Vaslui, comuna Balteni, sat Balteni. Terenul intravilan se afla pe DJ247. Terenul se afla in centrul comunei, in apropierea Scolii. Detin si proiect pentru casa cu avizele la zi. De vanzare teren extravilan in comuna Balteni avand categorie de folosinta vie in suprafata de 1200 m². Terenurile se vad impreuna la pretul de 8000Euro!!! NEGOCIABIL Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la nr. de tel.: Adi- 751 - arata telefon - sau Monica- 744 - arata telefon -

8000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Vaslui, Balteni  - 10500 EURO Proprietar 10500 €
Vanzare casa 4 camere Vaslui, Balteni - 10500 EURO Balteni, Balteni , jud. Vaslui

Vand casa batraneasca in com. Balteni jud.Vaslui sat Balteni Vale,racordata la ENEL ,la distanta de 100 m. de drumul asfaltat si de reteaua de apa.Casa este situata intr-o zona linistita cu aer curat si case rare.Curtea are 1750mp.

10500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Vaslui, Balteni  - 4000 EURO Proprietar 4000 €
Vanzare terenuri constructii Vaslui, Balteni - 4000 EURO Balteni, Balteni , jud. Vaslui

vand vie si teren arabil intravilan in Balteni-vale,latime teren 12 metri.vedere la padurea balteni utilitati in apropiere -conducta de apa la aproximativ 350m -curent la 600m persoana contact Toporascu George,tel 753 - arata telefon -

4000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.