Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Vrancea, Maluri  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare casa Vrancea, Maluri - 15000 EURO Maluri, Maluri , jud. Vrancea

Casa in localitatea Maluri,Vrancea, curtea mare, gradina 2500 mp,dependinte,...mai multe detalii ,la fata locului sau telefon 799 - arata telefon - Ilie Codrescu

15000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  500 mp Vrancea, Maluri  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 500 mp Vrancea, Maluri - 0 EURO Maluri, Maluri , jud. Vrancea

Particular vand 7850mp extravilan arabili, stradali situati in comuna Vulturu, judetul Vrancea si 500mp intravilan arabili, situati in comuna Maluri-Vulturu, judetul Vrancea. Pretul este de 5 euro mp si este negociabil in cazul achizitionarii ambelor suprafete. Costul actelor, precum si comisioanele aferente tranzactiei, revin in exclusivitate cumparatorului. Detalii la numarul de telefon 784 - arata telefon - .

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.