Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  spatii industrial Vrancea, Oreavu  - 490000 EURO Proprietar 490000 €
Vanzare spatii industrial Vrancea, Oreavu - 490000 EURO Oreavu, Oreavu , jud. Vrancea

Terenul este pozitionat pe E ( DRUM EUROPEAN ) 85 la 130 km de Bucuresti spre Iasi , orasul Ramnicu Sarat la 4 km . Terenul aferent constructiei este de 6 824 mp , categorie de folosinta intravilan curti constructii , autorizata pentru iesirea in drumul european conform normelor in vigoare . Constructia hala in suprafata de 916 mp si birouri in suprafata 160 mp pe nivel , an constructie 2007 . Hala este edificata din fundatii beton , pereti inchideri tip sandwich de 5 cm asezate pe pane metalice , 4 iesiri pentru tiruri , pardosita integral cu beton elicopterizat , sistem de ventilatie si incalzire , senzori de fum ,8 hidranti pentru incendii interiori ,sistem de iluminare racordat la reteaua electrica nationala si generator de curent computerizat , precum si stabilizator de curent electric , alimentare cu apa potabila ( reteaua orasului Ramnicu Sarat ) si sistem de canalizare conectata la reteaua proprie ( fose septice ) , sistem - retea integrat de camere video . Constructia birouri este compusa din parter - doua spatii comerciale , hol - corespondent intrare in hala , bucatarie si baie , scara interioara si etaj : un birou , sala conferinta , hol si baie .De la etaj se poate viziona activitatea din hala prin geamuri interioare . Pardoseala intregii suprafete de birouri este din granit si parchet melaminat ( birou si sala de conferinta ), tamplaria exterioara termopan , usi la interior termopan si lemn stratificat .Bucataria este complet utilata si dotata cu aparatura electrocasnica . Cladirea birouri beneficiaza de aceleasi utilitati ca si hala , si in plus este conectata la internet ,cablu TV si telefon .Incalzire proprie prin centrala termica pe combustibil solid ( lemn , carbune , peleti ) aflata in camera separata cu destinatia camera centrala termica , calorifere din otel si aluminiu inclusiv in hala . Constructia detine TOATE aprobarile ce se cer conform cerintelor europene . Destinatia actuala depozit ingrasaminte chimice pentru agricultura insa poate fi utilizata in diverse domenii de activitate . In spatele halei descrise mai sus s-a edificat o constructie tot cu destinatia hala in suprafata de 600 mp cu aceleasi caracteristici . 80% din suprafata de teren este acoperita cu pavele ( 8 cm grosime ) si beton , 20% spatiu verde ( gazon , arbusti , helesteu ) . Sistem propiu de colectare si scurgere ape pluviale . La intrarea in incinta ( intrare DIRECT din E 85 ) se afla camera de paza si sitemul de supraveghere .

490000 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.