Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 2 camere Brasov, Brasov - 400 EURO lunar

400 €  De inchiriat
inchiriez apartament la curte cu doua camere, baie, bucatarie in Brasovul vechi, aproape de centru. 2 camere - Brasov , 2 camere - Brasov

Pe site din 18-08-2024
Vizualizari 12
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 65 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Brasov.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Brasov. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Brasov.

Este Brasovul Vechi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Brasov, Brasov  - 650 EURO lunar Proprietar 650 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Brasov, Brasov - 650 EURO lunar Brasovul Vechi, Brasov , jud. Brasov

Direct proprietar. Se inchiriaza apartament 2 camere, 60 metri patrati, in zona Brasov Vechi (Str De Mijloc), aproape de Centrul Istoric, de Colina Universitatii si de supermarket-uri (Kaufland - 2 min, LIDL - 5 min). Apartamentul se afla intr-o casa moderna constuita in 2014, cu izolatie performanta si centrala proprie pe fiecare apartament. In cladire tip boutique, cu 5 apartamente in total pe toata cladirea si gradina eleganta la intrare. Apartamentul se afla la Parter si este singurul din cladire care beneficiaza de o gradina privata (doar a apartamentului acestuia) de 12 mp. Zona linistita si sigura, unde se gasesc locuri de parcare pe domeniul public la orice ora. La 15 minute de mers pe jos de Piata Sfatului. Chirie: 650 EUR pe luna Utilitatile se achita separat, fiind contorizate pentru fiecare apartament. Se plateste la inchiriere chiria pe o luna si garantia egala cu chiria pe o luna. Acceptam animale de companie educate, care sa nu faca galagie. In cazul in care chiriasii aduc un animal de companie, se va discuta valoarea garantiei astfel incat sa acopere eventualele daune produse de acestia. NU acceptam familii cu bebelusi sau copii foarte mici (sub 6 ani) care sa faca galagie. Mai sunt alti chiriasi in locatie care doresc liniste. Disponibil incepand cu 1 Septembrie 2024. Acceptam contracte pe 12 luni SAU pe 10 luni pentru studenti (1 Septembrie - 30 Iunie). 2 camere - Drumul Carului , 2 camere - Brasov

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(