Anunturi imobiliare particulari

Inchiriere apartament 2 camere Gara de Nord, Bucuresti

340 €  De inchiriat
Un apartament superb, semidecomandat, complet renovat si foarte luminos, asteapta sa ii treceti pragul! Situat in zona semicentrala, in apropierea a numeroase facilitati (Gara de Nord, Universitatea Politehnica, magazine deschise non-stop, piata agro-alimentara) apartamentul va asteapta sa fiti primii sai locatari dupa renovari, beneficiind astfel de lucruri noi si de calitate! Nu sunt permise animale de companie. Nu colaborez cu agentii! APARTAMENTUL ARE URMATOARELE DATE DE BAZA: • Suprafata de aprox. 45 mp construiti, cu structura de beton armat • Semidecomandat si renovat complet (2015, 2016) foarte luminos, cu vedere stradala si situat la etajul 3 din cele 6 ale cladirii • Include: 2 camere (living si dormitor), 2 holuri, 1 baie, 1 bucatarie, 2 debarale inchise, 1 balcon spatios (4.25mx 0.90m, cu acces la bucatarie) si inchis cu termopane • Livingul este spatios avind si el acces la balcon • Dormitorul are termopane, o debara inchisa si un dulap spatios in perete • Bucataria este mobilata complet si facuta la comanda (dulapuri, masa, scaune) avind chiuveta din inox si robinet nou, etc.; utilata cu aragaz si cuptor cu gaze, hota; are acces la balcon • Baia are cada, chiuveta, robineti si dus noi; mobilata cu cabinet si oglinda noi. ALTE UTILITATI SI FACILITATI: • Gresie si faianta noua in bucatarie, holuri, baie si balcon • Parchet din lemn masiv, lacuit in sufragerie si cele doua camere • Usa de la intrare este metalica si securizata • Unitate foarte noua de AC, cu inverter, fiind eficienta atit vara (pentru racire) cit si iarna (incalzire) • 2 apometre noi instalate in apartament permit micsorarea facturii la consumul de apa (calda, rece) • Toate camerele si holurile au variatoare de lumina si prize suplimentare noi • Debaralele sunt dotate cu rafturi • Termopane in toate camerele si balcon • Lustre in toate camerele • Acces la internet (cablu); costurile de intretinere sunt mici. DESPRE BLOC: • Blocul a fost reabilitat termic in 2014 • Accessul in bloc este securizat prin yale magnetice si camere video (atit la intrarea principala cit si pe holurile etajelor) • Lift; Scarile si etajele sunt intretinute curat iar fiecare etaj are ghena de gunoi • Blocul nu este "incorsetat" de alte blocuri PUNCTE DE INTERES APROPIATE: • Facilitatile sunt la distante mici de mers pe jos incluzind: metrou (M1, Gara de Nord), tramvaie (24, 42, 44, 45, 46), troleibuze (65, 79,86) si autobuze (123, 133, 178, 182, 205, 282, 780), Complexul Comercial Orhideea (5 minute cu tramvaiul sau metroul)sau Piata agro-alimentara (Matache, la 5 minute de mers pe jos). • Apartamentul este situat in apropierea Garii de Nord (2 min), in vecinatatea Universitatii Politehnica (3 min, campus Polizu)avind in fata magazinul MegaImage , Piata Victoriei (10 min de mers pe jos) • Pentru mai multe informatii privind locatia apartamentului , puteti accesa umartorul link: o http://www.bucurestilive.ro/Bulevardul-Inginer-Duca-Gheorghe.htm?md=1&itm=849015841

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 17-06-2017
Vizualizari 10
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 45 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Anunturi din aceeasi zona:
Agentie - 0 comision - exclusivitate 109000 €
Gara de Nord-Grivitei Gara de Nord, Bucuresti

K Imobiliare Consult va propune in exclusivitate, spre vanzare, Zona Grivitei-Gara de Nord , casa parter , renovabila , constructie anii 1950 din caramida , avand in componenta 2 camere , bucatarie , 2 bai , pivnita si anexe. Suprafata 82mp , pivnita 8,40mp conform planului atasat. Casa a fost dezmembrata dintr o proprietate mai mare si are perete comun cu alta casa,tot pe parter. Singur curte, teren in folosinta 30mp. Vanzare directa, fara credit! Detalii Marius Marcu-broker exclusiv

109000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 110000 €
Apartament superb Gara De Nord/Piata Victoriei Gara de Nord, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune un apartament superb, cu o suptafata de 75 mp construiti, dotat cu bucatarie spatioasa, inchisa cu pereti din sticla, centrala proprie, blocul a fost terminat in2017, MAI SUNT DISPONIBILE 2 APARTAMENTE, blocul este locuit, actele sunt pregatite, va puteti muta imediat!!!

110000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 103000 €
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Gara de Nord - 103000 EURO Gara de Nord, Bucuresti

Se scoate la vanzare un mic spatiu comercial in zona Piata Matache. Acesta piata este un loc renumit de tranzit al comerciantilor de la sfarsitul secolului al XiX-lea. Poate putini stiu ca Hala Matache este un monument istoric si un simbol al comunitatilor din cartierele vechi ale Bucurestiului. Pana in Piata Matache pe strada Atelierului ne sare in ochi o casa interbelica la parterul careia se afla acest spatiu. Chiriasul si-a desfasurat mica lui afacerea de peste 12 ani. Farmecul acestui loc nu consta numai in vechimea cladirilor din jur ci si a oamenilor. Toata lumea se cunoaste cu toata lumea. Asa a reusit chiriasul nostru sa ramana in picioare cu mica lui afacere. Ca si tranzit, ca si fluxul de clienti nu mai are rost ca sa vorbim. Oricine vrea sa ajunga in Piata Matache trebuie sa treaca de acest imobil si credeti-ma ca noi romanii suntem foarte curiosi. Ca si spatiu util nu e prea mare dar locatia ii da o valoare de necontestat. Se poate achizitiona cu tot cu chirias insemnand o afacere buna sau puteti sa va dezvoltati dumneavoastra propria afacere. Daca v-am facut cat de cat curiosi contactati-ma pentru o vizionare. Hoc est Historia !!! ID intern: AD0012.

103000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 34500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Gara de Nord - 34500 EURO Gara de Nord, Bucuresti

Imobiliare sector 1 va propune spre achizitie un apartament cu 2 camere semidecomandat, situat in zona Gara de Nord - Ministerul Transporturilor. Apartamentul necesita suflul noului pentru a ajunge la standardele moderne. Blocul urmeaza a fi reabilitat. Apartamentul este situat la etajul 7 din 10. CLADIREA PREZINTA RISC SEISMIC!!! ID intern: IM429.

34500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 29900 €
Vanzare garsoniera Gara de Nord, Bucuresti

Particular, vand garsoniera zona Parcul Garii de Nord, suprafata utila 27,76 mp (camera 19,03 mp), fara balcon, etaj 9/9 (NU este absolut nicio problema cu terasa), vedere pe spate (liniste), CENTRALA TERMICA, RENOVAT, MOBILAT SI UTILAT, perete exterior izolat (c-tie 1959), dotat cu doua lifturi si supraveghere video, Str. Garii de Nord 6-8, metrou la 2 minute, usor de inchiriat, libera. Bloc cu Risc Seismic 1, ce urmeaza a fi Reabilitat. Tel.: 742 - arata telefon - P.S. Agentiile pot suna doar daca au client (ofer comision).

29900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 30000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Gara de Nord, Bucuresti

Propietar vand 4 camere separate cu grup sanitar,bucatarie si balcon terasa mare pe toata supafata camerelor mentionez ca bucataria ,grupul sanitar si balconul fac folosinta numai camerelor respective deci numai beneficiaza altcineva de ele.Vizibilitate ,Priveliste chiar in intersectia mare a Garii de Nord adresa fiind Calea Grivitei Colt cu Duca. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Aproape de metrou: Da

30000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare
Vanzare teren constructii 1500 mp Gara de Nord, Bucuresti

Detin un teren de 1500mp in Buftea-Crevedia, in spatelr studiourilor PRO Tv, cu toate utilitatile la poarta, deschidere 22m, aproape de lac, si doresc sa-l schimb cu un teren de 200-500 mp in Bucuresti, doar in zona Garii de Nord, pentru constructia unei locuinte pe max 2-3 nivele.. Telefon de contact 0724 576 576 Balint Marilena, suprafata totala: 500, Front stradal: 15, Accept schimburi

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 350 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Gara de Nord, Bucuresti

Apartament cu 2 camere in zona Gara de Nord,bloc reabilitat recent,apartamentul este semidecomandat,renovat,etaj 1/6 Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Aproape de metrou: Da

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 500 €
Inchiriere spatiu comercial Gara de Nord, Bucuresti

Open- space, grup sanitar, spatiu amenajat, acces secundar, vitrina 4,5 ml. Vecinatati : mag haine, fast food . Spatiu stradal ; Str Garii de Nord, nr. 6-8, sector 1 ( vis a vis de Ministerul Transporturilor)

500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 500 €
Inchiriere spatiu comercial Gara de Nord, Bucuresti

Open- space, grup sanitar, spatiu amenajat, acces secundar, vitrina 4,5 ml. Vecinatati : mag haine, fast food . Spatiu stradal ; Str Garii de Nord, nr. 6-8, sector 1 ( vis a vis de Ministerul Transporturilor)

500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 48900 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Gara de Nord, Bucuresti

Apartament cu imbunatatiri in zona Gara de Nord ,usa metalica,aer conditionat,tamplarie PVC,usa metalica.Blocul este solid , reabilitat termic anul contructiei 1960. Accept schimb cu casa in zona Ilfov sau Prahova. Se vine semi-mobilat .

48900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 400 €
Inchiriere spatiu comercial Gara de Nord, Bucuresti

Proprietar, inchiriez spatiu comercial situat pe Bdul. Dinicu Golescu, stradal, 27 mp vitrina 2,8 ml, toate utilitatile. Pretabil patiserie, pariuri sportive, amanet, florarie, servicii funerare, etc.

400 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 87000 €
Vanzare casa 3 camere Gara de Nord, Bucuresti

Casa singur curte, suprafata totala de 118 mp teren in proprietate din care 78 suprafata constructie decomandata. 3 camere, baie , bucatarie, pod si 40mp curte.Casa are centrala termica noua Ariston, parchet..etc. Se poate parca masina in curte. Adresa str Banat nr4A, foarte aproape de Gara de Nord si de Pasajul Basarab. Fara Legea 112 si fara risc seismic.Accept credit.Proprietar. Este de vanzare si terenul de la Banat nr4, pentru cine este interesat sa le cumpere pe ambele si sa construiasca. Pretul este NEGOCIABIL.ACCEPT PRIMA CASA.

87000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 30500 €
Vanzare garsoniera Gara de Nord, Bucuresti

Particular, vand garsoniera zona Parcul Garii de Nord, suprafata utila 27,76 mp (camera 19,03 mp), fara balcon, etaj 9/9 (NU este absolut nicio problema cu terasa), vedere pe spate (liniste), CENTRALA TERMICA, RENOVAT, MOBILAT SI UTILAT, perete exterior izolat (c-tie 1959), dotat cu doua lifturi si supraveghere video, Str. Garii de Nord 6-8, metrou la 2 minute, usor de inchiriat, libera. Bloc cu Risc Seismic 1, ce urmeaza a fi Reabilitat. Tel.: 0742.779.640 P.S. Agentiile pot suna doar daca au client (ofer comision).

30500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 72000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Gara de Nord, Bucuresti

Ap 4 camere cf 1 decomandat 4 din 5 plus mansarda toate utilitatile bloc de caramida gresie faianta termopane 3 balcoane 2 gr sanitare centrala termica contorizat parket (nu laminat ) plus boxa la subsol.piata metrou spital tramvai autobuz in apropiere

72000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Gara de Nord, Bucuresti

Gara de Nord,ap. 2 c.,dec.,demisol,vila renovata recent,intrare separata,ne(mobilat),centrala termica cu contor (minim iarna),masina spalat,la 3 minute de gara,metrou,piata si supermarket,tel. 723 - arata telefon - .pret 300 euro.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 215 €
Inchiriere garsoniera Gara de Nord, Bucuresti

Garsoniera de inchiriat, renovata, parchet nou, gresie, faianta, termopan. Mobila moderna, pat dublu, extra spatiu depozitare ( debara ) , hol intrare. Aer conditionat, frigider, masina de spalat, aragaz, cuptor microunde, TV, cablu, wireless. Zona centrala, vis a vis de Ministerul Transporturilor, acces foarte rapid metrou, tren, tramvai, autobuz. Foarte aproape: Piata Matache, supermarket-uri, banci, cabinete medicale, farmacii. Zona este curata si sigura. Blocul a fost renovat, costul intretinerii este mic. Datorita pozitiei, locuinta este racoroasa vara si calduroasa iarna.

215 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 49700 €
Vanzare apartament cu 2 camere Gara de Nord, Bucuresti

apartament 2 camere - gara de nord apartement 2 camere, langa ministerul transporturilor, pe strada dinicu golescu.complet renovat, tevile si traseele electrice au fost inlocuite, usi noi, gresie la baie si bucatarie, parchet in camere, aer conditionat.blocul a fost recent anvelopat, costurile de intretinere pe perioada iernii sunt foarte mici.vedere catre spitalul militar si carterul cotroceni.se vinde partial utilat, bucatarie ramane mobilata si dotata cu aragaz, masina de spalat si frigider.

49700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 49700 €
Vanzare apartament cu 2 camere Gara de Nord, Bucuresti

apartament 2 camere - gara de nord apartement 2 camere, langa ministerul transporturilor, pe strada dinicu golescu.complet renovat, tevile si traseele electrice au fost inlocuite, usi noi, gresie la baie si bucatarie, parchet in camere, aer conditionat.blocul a fost recent anvelopat, costurile de intretinere pe perioada iernii sunt foarte mici.vedere catre spitalul militar si carterul cotroceni.se vinde partial utilat, bucatarie ramane mobilata si dotata cu aragaz, masina de spalat si frigider.

49700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 370 €
Inchiriere spatiu comercial Gara de Nord, Bucuresti

Bulevardul Dinicu Golescu nr. 9, sector 1, spatiu comercial stradal, vitrina 4 m, utilitati, proprietar,

370 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 35000 €
Vanzare garsoniera Gara de Nord, Bucuresti

Vand garsoniera spatioasa in zona Gara de Nord, langa Hotel IBIS, agentia de voiaj CFR. Etaj 7. Pentru detalii: 0723 509 408

35000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 40000 €
Vanzare garsoniera Gara de Nord, Bucuresti

Vand garsoniera cu balcon in zona garii de nord. Pret:40.000 euro. Mai multe detalii la nr de tel: 723 - arata telefon -

40000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 950 €
Inchiriere casa 4 camere Gara de Nord, Bucuresti

BUCURESTI, central, apartament in vila, renovat, centrala, pe strada linistita, curte cocheta, centrala proprie, aer conditionat, alarma, internet fibra optica, mobilat cu mobilier pt. birouri. Se emite factura, Optiuni interior:Alimentare apa,Centrala,Libera,Beci/pivnita,Fosa septica,Living,Aer conditionat,Cablu tv,Gaze,Recent renovata,Alarma,Canalizare,Internet Optiuni exterior:Gradina,Curte amenajata,Curte pavata

950 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare
Inchiriere apartament cu 2 camere Gara de Nord, Bucuresti

Piata Victoriei, Gara de Nord, semi dec., 54 mp, mobilat, utilat, inchiriez apartament 2 camere in imobil nou in sec torul 1, bd. A. I. Cuza, in intregime mobilat si echipat,

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare
Vanzare spatiu comercial Gara de Nord, Bucuresti

Gara de Nord, spatiu, p/1, vad exceptional;

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 450 €
Inchiriere spatiu comercial Gara de Nord, Bucuresti

Proprietar, inchiriez spatiu comercial situat pe Bdul. Dinicu Golescu, stradal, 2.5 ml vitrina 27 mp, toate utilitatile. Pretabil patiserie, pariuri sportive, etc. Pe termen lung, negociabil. Suprafata totala: 27 m² An finalizare constructie: 1960 Vitrina: 3 m Stadiu constructie: Finalizat Aproape de metrou: Da Tip imobil: Spatiu stradal

450 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 265000 €
Vanzare casa 6 camere Gara de Nord, Bucuresti

Proprietate imobiliara in curte comuna (in spatele curtii, separat) avand 200 mp, an constructie 1970 .Componenta este de 6 camere, bucatarie, camera hobby si gimnastica, o baie cu cada, 2 camere baie cu dus,sauna si SPA (Jacuzzi 3 locuri),terasa,pod,curte cu loc parcare,camera tehnica,centrala termica. Izolatie termica 15 cm grosime. Totul este proaspat renovat impecabil,nu necesita nici un fel de interventii. Incalzire centrala, instalatie solara pentru preparare apa calda , aer conditionat,trei cablari pentru televiziune(Orange,Telecom ,RCS) Numar niveluri imobil: 3 Numar Bai: 3 Posibilitate parcare: Da Clima Incalzire Gaz Canalizare Apa Curent

265000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 236 €
Inchiriere garsoniera Gara de Nord, Bucuresti

Garsoniera de inchiriat pentru o persoana nefumatoare - camera, bucatarie, baie si balcon, in vila renovata, complet mobilata (mobila dormitor, mobila bucatarie, masina spalat, frigider, aragaz etc) si reparatiile incluse. La 200 m de Gara de Nord si acces la toate mijloacele de transport. Disponibila imediat. Contract inchiriere ANAF, internet, energie electrica, incalzire cu centrala. Direct de la proprietar. Tel : Marian : 727 - arata telefon - ; Doinita : 742 - arata telefon -

236 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare
Inchiriere casa Gara de Nord, Bucuresti

Bucuresti inchiriez camera la curte zona Basarab 1 sau 2 persoane 600 plus cheltuieli

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare
Inchiriere spatiu comercial Gara de Nord, Bucuresti

Gara de Nord nr 6-8, spatiu comercial stradal, la parter de bloc, vitrina de termopan, deschidere 3 m, grup sanitar, 2 camere, vad comercial.

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(