Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Grozavesti - 580 EURO lunar

580 €  De inchiriat
Ofer spre inchiriere apartament cu 2 camere, decomandat, aflat in ansamblul Novum Invest de pe Splaiul Independentei 313B. Complexul este imprejmuit de parcul Politehnicii, fiind la 150m de bulevardul principal, este linistit si relaxant. Complexul ofera si siguranta, intrarea are bariera cu paznic. Metrou Grozavesti /Petrache Poenaru se afla la 7 minute de mers pe jos. Pozitionare si utilitati: Carrefour Orhideea la 10 minute de mers pe jos, mall Afi la 7 minute de mers pe jos prin parcul Politehnicii. Cu masina se ajunge usor in Nord ( pe podul Basarab), iar la Unirii poti ajunge in 10 minute. Apartamentul este nou, abia achizionat, aflat la etajul 6/11, cu vedere linistita spre parcul Politehnicii. Suprafete: living 16,62 mp, dormitor 13,61 mp, bucatarie 6,8 mp, baie 4,1 mp, hol 10,8 mp ( in hol este si o debara spatioasa, spatiu de depozitare) balcon 7,04 mp. In momentul de fata, dupa cum se observa si din poze, urmeaza sa fie montata toata mobila ( realizata pe comanda) si puse electrocasnicele. Deja s-au montat 2 aere conditionate Samsung, unul in living si unul in dormitor. Aerele se pot controla prin Wi-Fi. !!! Aproximez ca apartamentul va fi gata de mutat in 2-3 saptamani, complet mobilat si utilat. !!! Orice persoana care este interesata inca de pe acum, poate contribui la mobilarea si utilarea apartamentului, in functie de dorintele lui. Pretul afisat include si loc de parcare la demisol ( intrare direct la lift), loc de parcare unde se pot parca 2 masini. Daca nu aveti nevoie de locul de parcare, se poate stabili pret si fara acesta. Pentru orice alte detalii, putem discuta.

Pe site din 07-07-2021
Vizualizari 38
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 62 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Grozavesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Grozavesti  - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Grozavesti - 1200 EURO lunar Grozavesti, Bucuresti

Proprietar, ofer spre inchiriere spatiu pentru birouri. Amplasat in complexul rezidential Orhideea Gardens, dispune de monitorizare video si paza 24h, locuri de parcare pentru vizitatori si se afla in proximitatea statiei de metrou Grozavesti. Nu doresc promovare sau colaborari cu agentii imobiliari! Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 6 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

1200 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare  casa Bucuresti, Grozavesti  - 130000 EURO Proprietar 130000 €
Vanzare casa Bucuresti, Grozavesti - 130000 EURO Grozavesti, 1 Decembrie

Casa individuala cu regim de inaltime P+1 Suprafata totala utila 140mp. Teren liber 350mp. Imobilul se afla in Localitatea 1 Decembrie, Judetul ilfov, o zona de case moderne. Accesul se face pe strazi asfaltate, iar in imediata apropiere se afla supermarketuri, parcuri, gradinite, scoala, primara si statie STB. Casa o suprafata utila pe parter de 90 mp si este compartimentata in felul urmator: hol, vestibul, doua dormitoare , doua bai, living, bucatarie si spatiu de depozitare. Accesul catre etaj se face pe scara de beton, iar aici regasim o suprafata utila de aproximativ 50mp. Etajul poate fi compartimentat in doua dormitoare si o baie. Utilitatile sun bransate individual pe fiecare casa in parte, acestea beneficiind de apa curenta, gaze naturale si electricitate. Imobilul se vinde la cheie cu pardoseli de gresie si parchet, usi interioare, obiecte sanitare, centrala proprie. Simplehouses Direct Dezvoltator! Fara comision! Case de vanzare - Baneasa , Case de vanzare - Ilfov

130000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Grozavesti  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €

500 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(