Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Jiului - 475 EURO lunar

475 €  De inchiriat
OPORTUNITATE: Apartament disponibil imediat, liber, curat, dotari exceptionale, pret usor negociabil (pentru perioade de inchiriere de minim un an)!!! Persoana fizica, inchiriez apartament spatios si luminos, DISPONIBIL IMEDIAT! Apartamentul este compus din doua camere locuibile: sufragerie generoasa de 24 mp, cu coltar extensibil foarte mare de 2x3 m, si dormitor de 14 mp cu pat dublu din lemn masiv (nou, 2018). Baia este de asemenea mare, 6 mp, are cada si unele instalatii noi, bucatarie inchisa (pe balcon) de 9 mp cu multe locuri de depozitare (vizibil in poze) si loc de luat masa inclus, balcon inchis de 9 mp cu acces din ambele camere, compus din doua parti distincte, transformate in spatii generoase de depozitare. Apartamentul se afla pe spate (nu spre strada), are vedere din ambele camere spre curtea interioara inchisa, plina de copaci, iarba si flori. Finisajele sunt de bun gust si de calitate, peretii (integral) varuiti in anul 2016; gresia si instalatiile sanitare sunt partial noi, usile interioare sunt din aluminiu si sticla vitrificata, cu un design deosebit- lucru usor observabil din poze. Blocul este construit pe structura de beton (stalpi, plansee), inchiderile fiind facute din caramida porotherm, izolata la interior si exterior cu polistiren si este compus din 2 etaje si mansarda are doar 6 apartamente (2 apartamente pe nivel), locuit integral de persoane tinere si civilizate. Accesul se face prin interfon, curtea este mare- nefolosita si libera, cu potential real de utilizare. La parter se afla un cabinet notarial, iar la demisol- coafor si cosmetica. Etajul 1 este primul etaj locuit. Zona este foarte linistita cu acces exceptional spre toate mijloacele de transport (Metrou Jiului la 2 minute, 2 linii de autobuz la scara, tramvai si troleu in intersectia Bucurestii Noi-Jiului-Gloriei). De asemenea, in zone sunt magazine si diverse puncte comerciale. La distanta de 5 minute de mers pe jos se afla Parcul Bazilescu si alte 3 mici parcuri/locuri de joaca pentru copii. Parcul Herastrau se afla la 5 minute (2 km) de mers cu masina. Apartamentul a fost locuit pana recent de catre o familie tanara, a fost dat in chirie pentru cateva luni si este ingrijit si pastrat si in cele mai bune conditii. O mare parte din aparatele electrocasnice si mobila (majoritatea executa pe comanda) va ramane in apartament pentru viitorii chiriasi, deci mutarea se poate realiza foarte curand. Pret usor negociabil. Sunati cu incredere si stabiliti o vizionare. Pot fi contactat de catre agentiile imobiliare pentru promovarea anuntului. NU SE PLATESTE COMISION LA AGENTIE DIN PARTEA PROPRIETARULUI. Multumesc!

Pe site din 14-06-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Jiului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Bucuresti, Jiului  - 57500 EURO Proprietar 57500 €
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Jiului - 57500 EURO Jiului, Bucuresti

Spatiul comercial, se intr-o zona deosebit de atractiva, de mare potential generat de flux pietonal intens si un flux constant de trafic auto, cu o pozitionare excelenta intre metroul Jiului si Jiului Office Park, cu o densitate rezidentiala semnificativa Este pozitionat pe strada Jiului este o oportunitate pentru investitori. in trecut a fost inchiriat 9 unei case de pariuri Sup 22 mp Baie serviciu Propietar O767//,.123//,.713 57500 € Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 5 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

57500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(