Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Natiunile Unite - 521 EURO lunar

521 €  De inchiriat
Am pregatit cu drag ap. (Natiunile Unite) pentru a te simti ACASA De esti singur sau in doi, aici poti gasi linistea si caldura unui camin. Apartamentul e situat la etajul 3 in bloc de 17 etaje (blocul TURN din Piata Natiunilor Unite nr. 3-5), unde poti ajunge cu unul dintre cele 3 lifturi sau ... pe scari daca doresti putina miscare. Dincolo de usa de intrare ai sansa sa gasesti chiar ceea ce cauti: In camera de zi fotoliul te asteapta sa te relaxezi privind la televizor (exista contract internet si cablu TV de la RDS) sau citind o carte buna pe care o poti pune apoi in biblioteca, iar canapeaua extensibila te poate salva si cand ai musafiri. Dormitorul te asteapta dupa o zi obositoare de munca sau cand vrei sa mai lenevesti in pat, dar si pentru a-ti depozita in dulapul generos tot ce ai adus cu tine. In bucataria, ca spatiu inchis, utilata complet (combina frigorifica, masina de spalat, plita pe gaz si cuptor electric, cuptor cu microunde, cafetiera, sandwich maker) poti petrece mai mult sau mai putin timp ,fara insa sa duci miresmele bucatelor preparate in toata casa. Baia este si ea prezenta, incepand cu zorii zilei cand ochii inca sunt grei de somn, pana seara mai devreme sau mai tarziu cand cada te imbie cu o baie relaxanta pentru ca somnul sa fie placut. Imprejurimile? Cine nu a auzit de Centrul Vechi, Palatul Parlamentului, Calea Victoriei, Palatul de Justitie, Parcul Izvor, magazine si multe altele pe la care poti trece la pas. Si daca vrei sa te deplasezi mai departe in Bucuresti ai metrou (Unirii sau Izvor), dar si alte mijloace de transport in comun chiar din fata blocului. Restul e standard: 1. La inchiriere se achita chiria in avans pentru prima luna si o garantie (valoarea unei luni de chirie - restituibila la incetarea raporturilor dintre parti, in conditiile contractului). 2. Apartamentul se inchiriaza prin inregistrare contract de inchiriere. In pretul chiriei sunt incluse si taxele fiscale. Si chiria? Da, cred ca putin se poate discuta! Daca vrei sa vezi tot ce ti-am spus si ti-am prezentat in poze suna la nr. afisat sa programam o vizionare. Si cine stie, poate ceea ce cauti e chiar aici ! Se oferă și se doreste seriozitate pentru o colaborare pe termen lung. Ai avut rabdare sa citesti? Iti multumesc ! A, si am uitat sa-ti spun: Eu sunt proprietarul apartamentului, de fapt proprietara! Numai bine!

Pe site din 19-05-2021
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 45 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Natiunile Unite zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Natiunile Unite  - 2999 EURO lunar Proprietar 2999 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Natiunile Unite - 2999 EURO lunar Natiunile Unite, Bucuresti

Florin Central .Spatiu Com.128 mp utili stradal Piata Natiunile Unite.Proprietar Central, stradal cu vad pietonal si statie RATB langa spatiu.Localizare: Bd Natiunile Unite 3-5 bloc B2. ( langa Biserica Sf Spiridon).Stradal, are dubla deschidere, este pe colt, vizibilitate foarte buna din strada, statie STB, trotuar stradal.Suprafata utila 128.7 mpSe preteaza pt orice activitate ce implica trafic pietonal sau densitate mare de populatie.: magazin alimentar, showroom, punct recoltare pt analize, farmacie, sediu banca, cofetarie, fast foodAre TOATE avantajele: statie RATB, trafic pietonal, sedii firme si institutii de stat, ministere.Are centrala proprie si curent trifazat.A fost inchiriat in ultimii 11 ani catre Posta Romana si a functionat ca Oficiu Postal.Spatiul este situat la parterul blocului B2, care are 5 etaje. Deasupra zonei de servire este terasa, nu are vecini deasupra.Blocul NU prezinta risc seismic sau urgenta. NEINCLUS pe nicio lista a cladirilor expertizate care prezinta clasa de risc seismic sau urgenta. Rog a NU fi confundat cu blocul turn de 17 etaje care este inclus pe lista de urgenta.

2999 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(