Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Brasov, Predeal - 250 EURO lunar

250 €  De inchiriat
Strada Eroilor, apartament 2 camere, utilat si mobilat. Mai multe detalii la telefon.

Pe site din 25-12-2022
Vizualizari 45
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata totala: 60 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Predeal.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Predeal. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Predeal.

Este Eroilor zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Brasov, Predeal  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Brasov, Predeal - 75000 EURO Eroilor, Predeal , jud. Brasov

Se vinde apartament de 3 camere situat in orasul Predeal, Str. Eroilor, la etajul I unui bloc de locatari de 2 etaje cu 4 apartamente pe nivel. Apartamentul este de tip decomandat, se intinde pe o suprafata de ~ 60 mp dispensata astfel: 1 hol amplu, 1 bucatarie mobilata in 2020, 2 dormitoare, 1 living, 1 baie prevazuta cu geam pentru aerisire, 2 balcoane inchise cu termopan. Imobilul dispune de incalzire prin centrala termica proprie, iar finisajele sunt medii, usile sunt si ele schimbate. Blocul este construit din caramida si izolat, iar acoperisul este schimbat. Orientarea este excelenta inspre centru/ Gara fiind luminos si insorit. In pretul afisat se vinde complet mobilat si utilat asa cum se vede in poze. Dispune de beci. Locuri de parcare suficiente perimetral proprietatii. In apropiere se gaseste un magazin alimentar (chiar peste drum), gara centrala la 2 minute, partia de ski la 5 minute si alte numeroase puncte de interes foarte aproape. Pentru intrebari suplimentare sau a vedea apartamentul va stau la dispozitie la orice ora pe WhatsApp: 0034/616070370. 3 camere - Predeal , 3 camere - Brasov

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Brasov, Predeal  - 94900 EURO Proprietar 94900 €
Vanzare apartament cu 3 camere Brasov, Predeal - 94900 EURO Eroilor, Predeal , jud. Brasov

Apartament de vanzare in Predeal, 3 camere, central - strada Eroilor (SE ACCEPTA SI VARIANTA SCHIMB CU APARTAMENT 2/3 CAMERE - BUCURESTI/BRASOV) Compartimentare: Living cu bucatarie deschisa Doua dormitoare Balcon inchis Baie cu cada Hol intrare Dressing spatios Detalii: Apartamentul este situat pe strada Eroilor, la distanta de 10 min (mers pe jos) de partia Clabucet si dispune de centrala termica proprie, gresie si faianta in baie, parchet in living, dormitoare, bucatarie, hol si balcon. Bucataria include mobilier MDF si dotari incorporabile. (plita electrica, cuptor microunde, cuptor electric, masina de spalat rufe) Locuri de parcare disponibile in fata blocului. Se vinde mobilat. Pretul este usor negociabil. Localitate: Predeal Zona: Eroilor S. utila: 65 mp Nr. camere: 3 Etaj: 1 3 camere - Predeal , 3 camere - Brasov

94900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(