Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 2 camere Brasov, Sacele - 1000 EURO lunar

1000 €  De inchiriat
Ofer spre inchiriere apartament tip studio! Sufragerie + bucatarie, open space. Dormitor. Baie. Aproximativ 45mp. Zona Electroprecizia Sacele. Etaj 2/2. Apartamentul este mobilat iar la prima inchiriere se plateste chiria pe luna curenta + o chirie avans. Pret: 1000 lei Pentru mai multe detalii: 07******22 2 camere - Sacele , 2 camere - Brasov

Pe site din 04-09-2024
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 45 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Sacele.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Sacele. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sacele.

Este Electroprecizia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  garsoniera Brasov, Sacele  - 150 EURO lunar Proprietar 150 €
Inchiriere garsoniera Brasov, Sacele - 150 EURO lunar Electroprecizia, Sacele , jud. Brasov

inchiriez camera de camin in municipiul Sacele judetul Brasov strada Viitorului vis-a-vis de supermarchet Profi cartier Electroprecizia. Camera se afla intr-o stare foarte buna fiind recent renovata si utilata cu toaleta si dus proprie la interior. Aceasta este situata pe partea insorita beneficiind de soare si lumina naturala pe toata durata zilei. In apropiere se afla scoli, gradinite, magazine, transport in comun si parcuri pt copii. Dotari: termopan, parchet laminat, gresie, faianta, usa metalica, boiler electric, wc, dus, quveta, racord si scurgere pt masina de spalat. Utilitati: canalizare, apa calda, curent electric, cablu tv, internet, caldura CET Pret 150 euro 1 camera - Drumul Carului , 1 camera - Brasov

150 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(