Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Nord - 650 EURO lunar

650 €  De inchiriat
Sorinav Inchiriere 2 camere Avalon Estate Pipera Aviatiei Ofer spre inchiriere un apartament cu 2 camere, complet mobilat si utilat, in complexul Avalon Estate , situat langa Porsche Pipera. Apartamentul are o suprafata utila de 50 mp si este compus din living si bucatarie, dormitor cu un dressing generos, si balcon mare deschis. Apartamentul dispune de finisaje de calitate superioara: incalzire in pardoseala Hertz, parchet natural triplistratificat, usa intrare Torterolo&RE, gresie si faianta italiana. Apartamentul este utilat cu electrocasnice noi de foarte buna calitate: masina spalat vase, masina spalat rufe, plita si cuptor electrice, televizor, aparat aer conditionat, frigider incastrat in mobila. Apartamentul dispune si de loc de parcare subteran (individual, nu Klauss) pentru un cost separat de 100 Eur. La Avalon Estate vei beneficia de avantaje multiple, care iti vor face viata mai usoara si mai placuta: • Clubhouse exclusivist cu restaurant si bar; • Gatehouse unde se pot organiza evenimente private pentru rezidenti; • Sali de fitness cu dotari de ultima generatie; • Piscina cu filtrare prin plante; • 28 000 m2 spatii verzi si de promenada; • Zone extinse fara circulatie auto; • Acces securizat 24/7 Situat pe malul lacului Pipera, in apropierea gradinitelor si scolilor din zona de nord a Capitalei, Avalon Estate se afla la doar 8 minute de mers cu masina pana la Mall Promenada si statiile de metrou Pipera si Aurel Vlaicu. Complexul rezidential este in apropierea Bulevardelor Barbu Vacarescu, Dimitrie Pompeiu si Calea Floreasca. Disponibilitate imediata. Conditii inchiriere: 1 luna chirie si echiv. 2 luni chirie ca garantie. Contact direct proprietar: 0741276968.

Pe site din 22-08-2024
Vizualizari 5
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Voluntari.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Voluntari. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Voluntari.

Este Nord zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  garsoniera Ilfov, Voluntari  - 1600 EURO lunar Proprietar 1600 €
Inchiriere garsoniera Ilfov, Voluntari - 1600 EURO lunar Nord, Voluntari , jud. Ilfov

Proprietar ofer spre inchiriere o garsoniera situata in partea de Nord a Capitalei intr-o zona rezidentiala - Complexul Hydra Rezidence. Garsoniera este amplasata in zona rezidentiala privata, intrarea in ansamblu fiind pazita si monitorizata, complexul are si loc de joaca propriu. Garsoniera este amplasata la etajul 6 din 7 si are o suprafata utila totala de 39.5 mp, este compusa din living de 24.5 mp, bucatarie inchisa 9 mp si baie 6 mp, la care se adauga un balcon de 7 mp cu vedere spre padure, balconul se poate accesa din living si bucatarie. Garsoniera dispune si de loc de parcare subteran. Garsoniera este complet echipata si mobilata si este ideala pentru cei care cauta liniste si confort intr-un mediu intim si familial, dar si acces facil la mijloace de transport in comun, scoala, cresa si gradinita, parc, catedrala, supermarketuri(Mega Image peste drum de complex, Lidl si Kaufland ), acces rapid catre DN1, DN2, Centura si autostrada A3. Adresa este Str. Galata 55, Voluntari, Ilfov, complexul poate fi accesat prin strazile Galata si Gloriei. Chiria lunara este de 1600 lei. 1 camera - Voluntari , 1 camera - Bucuresti - Ilfov

1600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(